İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Çok Satan Ucuz Yılbaşı Hediyeleri

bestofwp3444

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy
oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_500.jpg


Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

Fiyatı 19.90 Tl Ürünü şuradan alabilirsiniz.

DİLEK FENERİ
dilek_feneri_500.jpg


Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!

Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz “ah bir kaysa da dilek dilesek” diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri’ni yoksa!

Ürünü Buradan Alabilirsiniz.

Aşk Dolu Kavanoz
ask_dolu_kavanoz_500.jpg


365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Bu ürünü şuradan alabilirsiniz.

DONAN KUPA
donan_kupa_500.jpg


Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Bu ürünü şuradan alabilirsiniz.

DRIINN
driinn_500.jpg


Cep telefonları sürünmesin!

Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.

Bu ürüne şuradan ulaşabilirsiniz.

Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri
furry_handcuffs_kurklu_ask_kelepceleri_500.jpg


Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler

En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!

Bu ürüne şuradan ulaşım sağlayabilirsiniz.

İçecek Şapkaları
icecek_sapkalari_500.jpg


Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için

Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.

Bu ürüne şuradan ulaşabilirsiniz.

100 DOLAR TUVALET KAĞIDI
100_dolar_tuvalet_kagidi_500.jpg


Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da "paranın ne önemi var?" diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size göre! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı görenlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.

Bu ürüne şuradan ulaşabilirsiniz.

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI
dublor_yumurta_zamanlayici_500.jpg


Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

Bu harika yumurtaya şuradan

Shot Oyunu
shot_oyunu_500.jpg


Shot çektikçe güzelleşen masaüstü shot çekme oyunu

3 ya da 4 kişiyle oynanabilen, tuvalete gitmenin yasak olduğu, içinde 4 adet shot bardağı bulunan, kısacası shot’ladıkça güzelleşen bu oyunda kaybetmek yok! "Abdi” adıyla da bilinen shot çekme oyunu, artık kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alışılagelmiş oyunların pabucu dama atılıyor!

Bu ürüne ise şuradan ulaşım sağlamaktasınız.
 

bestofwp3444

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Hocam çok teşekkür ederim.

Hayırlı satışlar

- - - -Güncellendi - - - - - -

Inflatable Personal Trainer Costume - Şişme Spor Hocası Kostümü


inflatable_personal_trainer_costume_sisme_spor_hocasi_kostumu-13027.jpg


İroniyi yeniden tanımlayan kostüm
Inflatable Personal Trainer Costume ile saçmalık derecesinde komik görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü bu Şişme Spor Hocası Kostümü, bildiğiniz şişko!

inflatable_personal_trainer_costume_sisme_spor_hocasi_kostumu-13026.jpg


‘Kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi’ dedirten Inflatable Personal Trainer Costume ile arkadaşlarınızı dans pistinde hizaya sokun. Bir, ki... Antrenman başlıyor. Şişme Spor Hocası Kostümü’yle kalorileri yakmaya hazır mısınız?

Inflatable Personal Trainer Costume ile yalnızca 1 dakikada şişko bir spor hocasına dönüşebilirsiniz. Şişme Spor Hocası Kostümü’nün içine girdikten sonra kostümün içindeki gizli fanı çalıştırın. Pille çalışan fan, kostümü yalnızca 60 saniyede otomatik olarak şişirir ve 7 saate kadar şişkin halde tutar. Böylece eğlenceye bolca vakit ayırabilirsiniz.

Inflatable Personal Trainer Costume hafif bir materyalden yapıldığı için hareketlerinizi sınırlandırmaz. Dans pistinde rahatlıkla hoplayıp zıplayabilirsiniz.


inflatable_personal_trainer_costume_sisme_spor_hocasi_kostumu-13030.jpg


Bu ürüne 162 TL'ye şuradan sahip olabilirsiniz.
 

bestofwp3444

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Ucuz Yılbaşı Hediyeleri

Aşk Dolu Kavanoz

365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz
1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

ask_dolu_kavanoz-9211_250_286.jpg


Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi her gün hatırlatmak için, birbirinden farklı 365 romantik mesajla dolu şık bir kavanoz. Aşk Dolu Kavanoz sevgilinize hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olacak.

Kavanozu kullanmanın tek bir kuralı var: Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde yalnız bir not seçin!

Son derece şık ve kaliteli malzemeden özenle hazırlanmış bu kavanoz, bütün yıl boyunca en çok hatırlanacak hediye olacak.

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı aşk dolu kavanozla sevgilinizin olacak... 365 adet sevgi mesajı ve aşkla dolu bir kavanoz! Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Mesajlardan bazıları:

"Seninle saatlerce konuşmayı seviyorum."
"Seni çok özledim."
"Aptal bir şey yapsam dahi beni idare etmeni seviyorum."
"Sana teslim oldum."
"Seni çok özledim."
"Gördüğüm en güzel rüyasın sen."
"Hiçbir şey beni senin mutlu olman kadar mutlu edemez."


ask_dolu_kavanoz-9212_520_340.jpg


Satış Sayfası
 

bestofwp3444

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Ucuz Yılbaşı Hediyeleri

Parrot AR Drone 2.0
[h=3]iphone, ipad ve android uyumlu gelişmiş Parrot AR Drone[/h]
Parrot AR Drone 2.0 ile artık sınırsız özgürlüğün tadını daha fazla çıkarma vakti geldi! Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu High Definition ana kamerası sayesinde artık görüntüler daha canlı. Ek sensörleri ile anlık yükseklik ve hız ölçümü yapıp eskisine göre çok daha iyi uçabileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın en büyük yeniliği ise artık iPhone ve iPad’in yanısıra Android telefonlar ve tabletler ile de kontrol edebilecek olmanız!

Parrot AR Drone un ilk versiyonu iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumluydu ama 2.0 versiyonu ile bu cihazlar dışında tüm android cihazlar ile de uyumlu hale geldi. Böylelikle Parrot AR Drone 2.0 ı tüm Android telefonlar ve tabletler ile kolaylıkla kumanda edebileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu öndeki geniş açılı 720p HD kamera size anlık olarak görüntü sağlayacak ve görüntüyü telefonunuz ile tabletinizin ekranına HD kalitesinde size iletecek. Parrot AR Drone 2.0 ın altında bulunan ikinici kamera ise hız ve yükseklik ölçerek stabil bir uçuş yapmanızı sağlamaktadır. Bununla birlikte bu iki kameranın çektiği görüntüler Parrot AR Drone u kumanda ettiğiniz tablet ya da telefona anında iletilecek. Kameralardan gelen bu görüntüleri ister resim isterseniz de video olarak kaydedebilir, tüm arkadaşlarınıza bu harika cihazla neler yaptığınızı gösterebilirsiniz. Dilerseniz bu görüntüleri Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak hit ve beğeni rekorları alabilirsiniz!





Üstelik Parrot AR. Drone 2.0 ın sahip olduğu yenilikler ve müthiş özellikler bunlarla sınırlı değil! Oto pilot sayesinde otomatik iniş ve kalkış yaptırabileceğiniz Parrot AR Drone 2.0 ın kumanda yazılımı iphone ya da tablet bilgisayarınızın ivme ölçerini ve gyroscope unu algılayarak vücut hareketlerinizle bu müthiş cihazı kolaylıkla yönetmenizi sağlayacaktır. Tablet bilgisayarınız ya da android telefonunuzdan kontrolu bıraktığınız anda Parrot AR Drone 2.0 ın otomatik pilotu devreye girerek AR Drone nun havada asılı halde kalmaya devam etmesini sağlar.
Parrot AR Drone un telefonlar ve tablet bilgisayarlar için geliştirilmiş çeşitli application ları indirerek tek ve ya çift kişili oyunlar oynayabilirsiniz. Bölelikle it dalaşı, kovalama ya da Parrot ınıza sanal füzeler gönderebilirsiniz. Zenginleştirilmiş gerçeklik (Augmented Reality AR) denilen üstün teknolojiye sahip Parrot AR Drone ile gerçekte olmayan füzeler ve engeller bu uygulamalar ile sanki ekranınızda varmış gibi gözükecek!





Özellikleri:
• Jenerasyon AR. Drone’un zayıf noktaları tespit edilerek kuvvetlendirilmiştir. Ön HD kamera kuvvetlendirilmiş kapalı mekan kabini ve orta çapraz sayesinde tam koruma altındadır.
• AR. Drone 2.0’ın tabanındaki elektronik parçalar su geçirmez film ile kapladı. Bu sayede AR. Drone 2.0 suya inebilir. AR. Drone 2.0’ı karda veya çiğli bir sabahta sorunsuz uçurabilirsiniz.
• İlk jenerasyon AR. Drone’da 6 metre ile sınırlı otomatik stabilizasyon özelliği, AR. Drone 2.0 ile tarihe karışıyor. Otomatik stabilizasyon artık her yükseklikte mevcut.
• Parrot patentli AR. Drone 2.0’a özgü tam kontrol pilot modu. Bu özel pilotluk modu sayesinde kullanıcı, AR. Drone’un duruş yönüne aldırmadan telefonunu hangi yöne yatırırsa AR. Drone’u o yöne doğru hareket ettirebilecek.
• AR. Dreeflight 2.0: Parrot AR. Drone için pilotluk uygulaması; Wi-Fi üzerinden canlı görüntü aktarımı sayesinde uzaktan kumanda.
• AR. Pursuit: 2 kişilik AR. Drone oyunu; sanal makineli tüfekler ve roketler ile AR. Drone’u avlayın.
• AR. Race; AR. Dron yarış uygulaması. Kullanıcı zamana karşı ya da fiğer AR. Drone kullanıcılarına karşı yarışır.
• WiFi kontrol aralığı: 50m
• Ana Kamera HD 1280x720p, geniş açı lens ile
• Otomatik iniş: Pilin azalması durumunda otomatik olarak kendisi iniş yapar
• Pil: 3 hücre 11.1V 30w 1000 mAh lityum polimer 14g paketi
• Uçuş süresi: 12 dk
• Motorlar: 4,000 rpm 4x 14.5w fırçasız elektrik motorlar


Boyutlar:
Rotor çapı: 20cm
Kapalı tekne: 52.5 x 51.5cm
Kapalı tekne ağırlığı: 420g
Dış gövde: 45 x 29 cm
Dış gövde: 380g
Uyumlu Cihazlar:
• iPhone/ iPad/ iPod Touch(Apple OS)
• Android işletim sistemli dokunmatik ekran telefonlar
• Nokia N8 / C7 / E 7 Symbain
• Samsung Wave Bada




















 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst