İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Çok Söylemek İstediğiniz Replik?

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
En begendiğiniz replikler : )

Taksiye binip,
Öndeki arabayı takip et :p
gibi...

X

Xman

Misafir
Replik sayılır mı bilmem ama Tosun Paşa filmindeki, 'Seferoğlu Sıtkı'nın bizim çuvalda ne işi var' sahnesine kopuyorum...

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
sayılır :)
Aynı filmdeki rahmetli Kemal Sunalın bir şiirini hatırlarım bende
Sevgilim sokma beni müşküle
Seninle kaşık atak iki tabak Keşküle:D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
bende bi replik var acaip komedi :D repliği yazmam için filmi tekrar izlemem lazım acaip uzun ve acaip karışık bi replik :D

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Sen filmi söyle belki biliyoruzdur

bi kaç tane daha ekleyim ben örnek baabında:p

Sezer(cik) ben senin babanım yavrum:D

Benim aşkım satılık değil : ))

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
filmin adı planet 51 :D animasyon film

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
filmin adı planet 51 :D animasyon film

cıks izlemedim animasyon deyince bak yine geldi aklıma Buz Devri 3 tü sanırım

Dinazora hitaben Miskinin repliği
Hanımmm hanımmm onlar benim yavrularım :d o sahneye bayılmıştım
Neyse hep ben doldurdum kimseye replik kalmadı :p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
I'll be back...

(terminatör 1 - bizim arnıld)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Filmlerin isimlerini de yazarsak güzel olur bence.

"Nazilerin kıçını o kadar öpmesine alştın da 'hayır' kelimesinin anlamını mı unuttun?"

- Soysuzlar Çetesi

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Meltem Cumbul-Şener Şen in filmi ...
adını hatırlayamadığım filmin cok sevdiğim duygusal bir sahnesiydi ,işte o replik:hihi:
Birde türkü söylemişti finalde hatta
En azından filmin adını hatırlasaydım işkence gibi insanın aklına takılması

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
evet işte buldum, çok bilindik bi replik değil ama öyle karışık ki :D çık içinden çıkabiliyorsan :D:D
Eğer beynimi ele geçirmeye çalışırsan, yüzbaşı kiznonun beni vurmasını emrettim, yüzbaşı kiznonun beynini ele geçirirsen, teğmen groite yüzbaşı kiznoyu vurmasını emrettim. Teğmen groitin beynini ele geçirirsen çavuş yanglerin, yüzbaşı kiznoyu, teğmen groiti ve beni vurması emredildi, ayrıca bu 3 askeride... her biri için belli bir hedef saptandı, eğer hepimizin beynini ele geçirmeyi başarırsan, onbaşı hisk e herkese elektrik vermesi emredildi, eğer beceremezsen tüm üsse patlayıcı yerleştirildi, bir düğmeyle patlıcak.
işte replik bu :D kopmuştum izlerken :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Eğer beynimi ele geçirmeye çalışırsan, yüzbaşı kiznonun beni vurmasını emrettim, yüzbaşı kiznonun beynini ele geçirirsen, teğmen groite yüzbaşı kiznoyu vurmasını emrettim. Teğmen groitin beynini ele geçirirsen çavuş yanglerin, yüzbaşı kiznoyu, teğmen groiti ve beni vurması emredildi, ayrıca bu 3 askeride... her biri için belli bir hedef saptandı, eğer hepimizin beynini ele geçirmeyi başarırsan, onbaşı hisk e herkese elektrik vermesi emredildi, eğer beceremezsen tüm üsse patlayıcı yerleştirildi, bir düğmeyle patlıcak.
Amanın!

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
evet işte buldum, çok bilindik bi replik değil ama öyle karışık ki :D çık içinden çıkabiliyorsan :D:D
işte replik bu :D kopmuştum izlerken :D

:eek:ha:

Gerek yokmuş o kadar lafı dolandırmaya
Beyinle felan uğrasma al eline silahı kimi görürsen tara:kızdım: en sonda kendine sık bitsin:p

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
emrah: o ekmeği neyle aldın gülşah , bakkala ne verdin gülşah!!!
:D:D:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.