TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Ben sana internet aleminin %90 i google, yahoo ve msn den olusur, ayrica bu ücünün icinde de kullanicilarin %80 dan fazlasi google kullanir diyorumçok iyi hit yollayabilen farklı alternatifler de var orada.
Pisman olacagin seyi yapma, yaptigin seyden de pisman olma. Sana iki saat burada Akilli Sistemler (Intelligente Systeme) dersi vermiyeyim. Bana backlink dmoz gibi terimleri ögretme bence. Bununla ilgili üniversitede yeterince sunum yaptim. Sana burada neyin dogru neyin yanlis oldugunu söylüyoruz. Hersey backlinkten ibaret degildir. Siz zannediyorsunuz ki SEO = PR (Backlick). Tamamen yanlis.yapmayın. o zaman neden dmoza kayıt yaptırıyorsunuz? bu saatten sonra backlink vs. mi öğreteyim?
ya da iyice oradaki linkleri araştır. googleın günde 100 kişi yollamadığı sitenize orada günde 1000 kişi yollayacak yabancı linkler var! pişman ediyorsunuz valla başlık açtığıma.
Herkesin heran yeni fikirlere ihtiyaclari vradir. Ama fikirler dogru oldugu sürece.Açmayacaksın niy açıyorsun ki? baksana çok şey biliyorlaryeni fikirlere ve bilgilere ihtiyacları yok.
@DeveloperMerlin, uslubun çok sert hoş değil..