İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En iyi banka

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sizce en iyi banka hangisi? Nedenleriyle yazmanızı rica ediyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kriterlere gore degerlendirmelerim

En guzel bayan calisanlar - HSBC :)
En yakisikli bay calisanlar - HSBC :)
Telefon destegi / musteri hizmetleri - YKB
Internet Sistemleri - GARANTI
Kredi Kartlari - YKB & GARANTI
Bireysel Krediler - ISBANK
Imaj/Goruntu - FINANSBANK / TEB
Mali Yapi - ISBANK

B

baybars

Misafir
Valla iyileri saysan bir elin parmağını geçmez bence bunların içinde birkaçı öne çıkıyor işte malum

İşbakası : Hantal ama köklü banka güven veriyor, birde 17:30 da kapanması güzel
Garanti : Güleryüzlüler iyi hizmet var inetrnet bankacılığı da kullanışlı ama güvenli değil diyorlar
YKB : 5 sene evvelline kadar bir numaraydı ama çok kan kaybetti yinede hizmeti iyi
HSBC : Yabancı yatırım şahsen ilgimi çemiyor fazlaca ama iyice yayılıyorlar
Ziraat : Devlet bankalarının içinde tercih edileni

M

M@latyæsporlu

Misafir
Türk Ekonomi Bankası :p Bi Çek bozdurmaya sadece 180 milyon komisyon istedikleri için :p ha birde güzel hatunlar çalıştığı için..

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kurumsal iliskilerde hangi bankada cok tanidik varsa iyi olan odur seklinde bir inanis var.
Soruyu internet bankaciligi olarak alirsak, tum islemlerimi Garanti uzerinden yaptigim icin Garanti Bankasi disinda bir cevabim olmayacak. Zira obur bankalari internet uzerinden hic denemedim ve Garantide digerlerini denemek zorunda birakmadi.

E

European

Misafir
arkadas sanırım "çek tahsili, ödeme kolaylığı " vs gbi işlemlerde " en iyiyi " soruyor?
eğer oysa sorusu : iş bankası derim

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
en iyi işlem yapan banka AKBANK güvenlik olarak ödül bile aldı internet ortamındaki güvenlik + en iyi bankası secilmişti 2 yıldır akbank ile çalışıyorum ve memnunum

P

PRicon

Misafir
Türkiye iş bankası -> çünkü 2 farklı çekimi yarım saatte bozup parayı elime tutuşturdukları için ve çooooook çok az komisyon ödedigim için ...

A

altar

Misafir
en iyisi Garanti, en kötüsü ise iş bankası çünkü her gittiğimde sistemimiz çöktü, sistemimiz yanıt vermiyor gibi andavalca sözleri sadece orada duyuyorum.

K

korsan_cd

Misafir
En güzel kızlar garantide, en az komisyonu garanti alıyor, en az beklediğim banka garanti, sanalkart internet alışverişinde bir çıgır açtı.en fazla puanı benden garanti alıyor.

En iyi telefon bankacılıgı ödülünü iş bankası alıyor.
En hantal banka ödülünü ziraat bankası alıyor.
En karizmatik banka citybank.
Bankamatikleri en sorunlu banka vakıfbank.Ya para olmaz ya servis dışı oluyor.
Akbanklarda çalışan personel sayısı çok az dikkat edeniniz varsa,adamlar paraya kıyıp personel almıyor.Çok bekletiyor müşteriyi.

ama en iyi banka en çok tadıgınızın oldugu bankadır :p

C

c4®

Misafir
En güzel hatunlar ; ( benim şehrimde ) Garanti
En göze hoş gelen ; FinansBank
En bilgili duran ; HSBC
Kredi kartı ; HSBC tek geçerim
Internet bankacılığı; Garanti ve Akbank
Bireysel Kredi ; Garanti ( kolay oluyor , daha yeni konut kredisi şey ettik )
En çok zaman geçirdiğim banka ( vakit kaybı olarak ); işbankası

C

c4®

Misafir
Sürekli alışveriş yaptığım mağazalarda en çok taksit oranını ve en fazla nakitpuanı bu banka sağlıyor..

Faiz oranları iyi ..

Bir kere çalınma olayı başıma gelmişti , telefon bankacılığına başvurdum. Olaydaki saatleri tam hatırlamıyorum ama rastgele yazıyorum.

Ben 16.00 'da kartım çalındı diyerek aradım . 16.20 ve sonrasında adam 1 milyarlık işlem yapmış 16.30 'da kart iptal edilmiş , ama ben kartım çalındı diye aradığım için hiç bir şey talep etmediler, sonradan bu konu hakkında müşteri temsilcimle konuştuğumda belli bir limite kadar zaten sigortan var , daha öncede çalan işlem yapsaydı , bir şey olmazdı demişti. ( Bu sigorta olayını pek anlamadım , hala var mı bilmiyorum )

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birşey soracağım maul ben 17 yaşındayım kredi kartım hesabım falan yok bankalarda bu finansbank çekleri bozmada nasıl.babamın finanscard ı vardı kaç yıldır kullanıyo.bozduracaksam oradan bozdurayım.nasıl orası?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.