İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En iyi blog yarışması

esocials

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
63
Reaction score
0
Eğer bir blog yazarı iseniz ve kendi bloguna içerik ve tasarım açısından güveniyorsanız işte size fırsat. Blogunuzun en iyi blog olduğunu duymayan kalmasın. Nasıl mı?

Hürriyet gazetesinin bir hizmeti olan Bumerang servisinin 2 yıldır düzenlediği yarışma sayesinde blogunuzun hem Türkiye’nin “en iyi” blogları arasında yer almasını hem de yüzbinlerce insan tarafından duyulmasını sağlayabilirsiniz. 6 farklı kategoride yapılacak olan değerlendirme neticesinde her kategoriden 3 finalistin yer alacağı ödül töreninde finalistler alabileceği ödüller;

• The New iPad
• Geniş kapsamlı basın duyuruları
• Ve bumerang sponsorlarından süpriz ödüller

Tabi yukarıda yazılanlardan aslında bir blogger için en önemlisi 2nci sırada yazılmış olan basın duyuruları kısmı. Düşünsenize birçok websitede en…blog olarak sizin sitenizin isminin geçtiğini. Bundan güzel bir ödül olmaz sanırım birçoğumuz için. Peki bu yarışma hangi kategorilerde yapılacak, şimdi bundan bahsedelim;

En Tarz Blog
Sitede kullanılan görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, tema tasarımıyla ve uyumlu renk kullanımlarıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan, özgün, yaratıcı tasarıma sahip, site menüsünde anlaşılır ve kolay kullanım sağlayan siteleri kapsar.

En Çalışkan Blog
Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken, blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen, okuyucularına benzersiz araştırmalar sunan, yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren, özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsar.

En Sosyal Blog
Okuyucularına kendi alanında özgün içerikler sunan, sosyal medyayı yakından takip ederek aktif kullanan, tüm platformlarda okuyucularıyla etkileşim halinde olan, okuyucu yorumlarına önem veren, sitesini faydalı widgetlarla zenginleştiren siteler bu kategoride değerlendirilecektir.

En Bilge Forum
Belirli bir konu üzerine yoğunlaşmış, belirlenen konu üzerinde güncel paylaşımları bulunan, oturmuş bir içerik paylaşımcı kitlesine sahip, konu ile ilgili farklı bilgi ve paylaşımları içeren, içeriklerini doğru kategorilendiren, tasarım olarak kullanışlı forumları içerir.

En İyi Yerel Site
Güncel il ve ilçe haberlerinin bulunduğu, ekonomi, etkinlik, kültür& sanat ve siyasi içeriklere yer verip tasarım açısından da özenli olan siteler bu kategoriden başvurabilirler.

En Uyumlu Site
Arama motorlarıyla uyumlu, tüm browserlarda (tarayıcı) sorunsuz çalışan, içeriklerine mobil cihazlardan da kolayca erişilebilen, site yüklenme hızına önem veren forumları içerir.

Yukarıdaki kategorilerden sizin için en uygun olanını seçtiniz ve yarışmaya katılmaya karar verdiniz. Peki bu yarışmaya katılmak için gerekli şartlar nelerdir? Bu yarışmaya katılmak için öncelikli olarak sitenizin hürlist de yer alması gerekiyor. Sitenizi hürliste yer alabilmesi için de yazımızın en üstünde belirtmiş olduğumuz Bumerang servisine sitenizi kaydetmeniz gerekiyor. Bumerang servisine siteniz kabul edildiğinde Bumerang blog ödülleri linkine tıklayarak başvuru yapabiliyorsunuz. Unutmadan söyleyeyim başvuru için son tarih 15 Kasım 2012. Başvuracak tüm blog yazarlarına ve sahiplerine şimdiden başarılar!

Kaynak: Blog yazarları için kaçırılmayacak fırsat!
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
ben katıldım arkadaşlar belki ipad benim olur :/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst