İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

en iyi hit arttırma programları

djmewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2013
Mesajlar
16
Reaction score
0
sitenizin veya adf.ly gıbı sıtelerın lınklerınızı tıklanma sayısını artırma ve para kazanma yoları ıcın kesın cozum


Jingling Çinli Coderlerın Yapmiş Oldugu Bir Bot Programıdır Sitenize Yüksek Şekilde Minumum +150 Bot Atar (Ziyaretçi Olarak Sayabiliyor).

ÖNEMLİ NOT : BU PROGRAM SİTEYE AŞIRI DERECEDE BOT VE PİNG YOLLAR ! O YÜZDEN PROGRAM GÖREV YÖNETİCİNDE 3 VEYA 4 TANE GÖZÜKEBİLİYOR.AYRICA BİLGİSAYARINIZI KASAR.İŞLEM SIRASINDA BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞMAYINIZ.
HitLeap Viewer


HitLeap Nedir; Önce yeni kullanıcıları ufaktan bir aydınlatalım, HitLeap iframe yöntemi ile değilde diğer sitelerden farklı olarak doğrudan sitelere ücretsiz günlük binlerce doğal hit gönderen dünyaca ünlü ve milyonlarca kullanıcısı olan site hit ticareti merkezi olarak anılan 2008 yılından beri kesintisiz hizmet veren ücretli ve ücretsiz tüm webmasterların kolayca kullanabileceği bir araçtır, bir kere şunu bilin bir kullanmaya başladığınızda bir daha bırakamayacaksınız sistem çok basit çalışır siteler kendi kendine tek bir popup pencerede açılır ve siz her beklediğiniz dakika için puan kazanırsınız, kazandığınız dakikaları sitenize hit göndermek için kullanabilirsiniz, en önemlisi dilerseniz sörf işi ile uğraşmayın bir iş yapmayın sadece öneri linkinizi sitelerde paylaşın referans olduğunuz üyelerin dakika kazancı kadar sizde 20% eşdeğer oranla dakika kazanın ve aracı olduğunuz üyelerin ücret ödeyerek satın aldığı paketlerden büyük gelir elde edin, HitLeap hakkında daha fazla ayrıntıya girmeye gerek yok sistemin kullanımı oldukça basit ve ücretsizdir ama ben yeni katılacaklar için aşağıda en ince ayrıntısına kadar site kullanımı hakkında tüm bilgileri verdim.

Neden HitLeap Kullanmalıyım;
Bunun nedenini HitLeap kullanmaya başladığınız anda anlayacaksınız, ama ben yinede kısa bir özet geçeyim.
1. Alexa sıralamanıza 1 ay sonra bakın, şaşıracaksınız gözlerinize inanamayacağınız.
2. Hitler doğal yollardan geldiği için arama motorlarında siteniz üst sıralara çıkacak.
3. Kullanımı ücretsizdir ama dilerseniz bekleme yapmadan ucuza ücretli hit alabilirsiniz.
4. Satış ortaklığı proğramından yüksek miktarda gelirler elde edebilirsiniz.
5. Tavsiye adresinizle üye olan kullanıcılar dakika kazandıkça sizde kazanırsız.

HitLeap Hesabı Açma HitLeap'a Üye Olma Anlatımı;
İlk başta benim belirttiğim adresi tıklayın ve açılan sayfada sağ tarafta bulunan E-mail alanına e-posta adresinizi, Username alanına kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı, Password alanınada kullanmak istediğiniz şifreyi girin ve sisteme üye olmak için SING UP butonuna tıklayın, bu işlemi bitirdikten sonra e-posta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklayıp hesabınızı aktif hale getirin, ardından sisteme giriş yapmak için sitedeki Log in butonuna tıklayıp bilgilerinizi girip sisteme giriş yapabilirsiniz.

Overview Kazanç ve İstatistik Sayfası;
Overview sekmesi sizin ayrıntılı istatistik kayıtlarınızı gösteren sayfadır, bu sekmedeki Minutes sayısı hesabınızdaki kullanılabilir dakikayı belirtir, Cash ise kazandığınız € (euro) miktarıdır bu miktar 5.00 € olduğunda veya geçtiğinde dilerseniz Cash yazısının altındaki Withdrawal pending butonuna tıklayıp açılan sayfaya Paypal adresinizi girip biriken ücretin hesabınıza aktarılmasını talep edebilirsiniz, ödemenin işlenmesi 7 gün kadar sürebilir, ayrıca belirtmek isterimki ben Paypal hesabıma ödeme aldım bir ara ödeme kanıtı olarak ekran görüntüsü resmini paylaşabilirim.

My Websites Benim Sitelerim Yani Site Ekleme ve Düzenleme Alanı;
Bu sekme kazandığınız dakikaları sitenize hit gönderme işlemi yapmak içindir, sitenize hit göndermek için önce sitenizi eklemeniz lazım bu işlem için Submit website into the Traffic Exchange butonuna tıklayın, WEBSITE ADDRESS buraya hit gitmesini istediğiniz sitenin adresini yazın (örnek; tamkafadan.net) , VISIT DURATION burada sitenize giden ziyaretçiler kaç saniye beklesin diye soruyor, bu zamanı siz VISIT DURATION yazısının hemen altındaki imleci sağa sola oynatarak keyfinize göre ayarlıyabilirsiniz, örneğin bir youtube video linki paylaşıyorsanız bu süreyi en yüksek seviyeye getirin ki videonun izlenme sayısı artsın çünkü 20 saniyelik bir görüntülemede video izlenme oranı videonun artmayabilir, son aşama TRAFFIC SOURCE bu kısım seo açısından önemli burada sitenize giden hitler hitleap adresinden mi geliyor gibi mi yoksa anonim olarak mı gözüksün diye soruyor eğer Premium üyeliğiniz varsa Anonymous Source seçeneğini yoksa hitleap.com şıkkını işaretleyin ve Submit for Review butonuna basın, hesabınızda dakika varsa az sonra sitenize hit gitmeye başlayacaktır.

Traffic Exchange Dakika Puanı Yani Kredi Kazanma Sayfası;
En önemli alan yani dakika kazanma sayfası, bu alana gelerek sadece Start Traffic Exchange butonuna tıklayın, tıklama işlemini gerçekleştirdiğinizde yeni bir sekme açılacak işte o sekmedeki siteler HitLeap sayfasındaki her geri sayımda değişecek ve siteler otomatik değiştikce puan kazanacaksınız, sörf işlemini dilediğiniz kadar devam ettirin saatlerce, günlerce fark etmez ama puan kazanmakmak istiyorsanız iki sayfanında açık kalması gerekli, ayrıca Using HitLeap Viewer butonunu tıklayıp hit botunu indirip bilgisayarınıza kurarak puan kazanma sistemini 20% arttırabilirsiniz yani 100 dakika kazanmanız gerekirken 120 dakika kazanırsınız.

Referrals HitLeap'a Sizin Aracı Linkinizle Üye Olanlar ve Bu Üyelerden Elde Ettiğiniz Kazançları Gösteren Sayfa;
Tavsiye adresinizden HitLeap'a üye olan kullanıcıların kazandıkları dakika kadarda siz 20% oranında dakika kazanırsınız ve aldıkları ücretli paketlerin 20% oranıda satış ortaklığı yaptığınız için otomatik olarak hesabınıza aktarılır yani bu sayfada Referans olduğunuz üyelerin size sağladığı tüm kazançları ayrıntılı biçimde görebilirsiniz, lütfen buraya dikkat edin To refer people, give them this link işte bu yazının altında sizin için özel üretilmiş bir adres bulunmakta bu adresi kopyalayıp forumlarda, sosyal ağlarda v.b. sitelerde paylaşarak HitLeap'a referans adresinizden üye kazandırırsanız tavsiye adresinizle sisteme üye olan kullanıcıların her kazancının 20% si kadarda siz dakika kazanırsınız ve kullanıcı ücretli hesaba geçtiğinde ödediği ücretin 20% payını satış ortaklığı yaptığınız için siz alırsınız yani para kazanırsınız.

Buy Ücretli Hit Paketi ve Premium Üyelik Satın Alma;
Ben siteme ücret ödeyip hit almak istiyorum diyenler için oluşturulmuş alan, bu alandan Paypal hesabınız ile ücretli hit veya premium üyelik satın alabilirsiniz.

jingling.rar
 

yusufbedirhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Nisan 2013
Mesajlar
28
Reaction score
0
Web Sitesi Hit artırmak için Piketi

Bu tür yazılımların ziyaret algoritması hep aynıdır. Google sayfanın tam ekran açılıp açılmamasına, kalış süresine, hemen çıkılma oranlarına bile dikkat eder. Tabların aktif olup olmaması ve sitede mouse hareket etmesi bile önemli. Üstelik bazı hit artırma yazılımlarında yazılımı açık tutup işi gücü bırakıp puan kazanmak için beklemeniz lazım. Size Piketi'yi öneririm. İngilizce ve Türkçe olan Piketi'ye üye oluyorsunuz. Sitelerinizi, ya da istediğiniz linkleri (youtube ya da diğer video linkleri dahil) ekliyorsunuz. Siz işlerinizi yaparken sayfalarınız Piketi ağındaki diğer kayıtlı kullanıcılar tarafından ziyaret ediliyor. Bu ziyaretler belli bir algoritma dahilinde arka planda gerçekleşiyor. Piketi ağına sadece onaylı siteleri dahil ediyorlar. Tüm üyeler birbirlerinin sitelerini normal işlerini yaparken ziyaret ediyor. Hit yazılımlarından en büyük farkı sayfada kalış süreleri de dahil olmak üzere sayfada tıpkı insan ziyaret ediyormuş gibi davranmasıdır. Scroolbar hareketi, kimi zaman google aramasıyla gelmek gibi, sayfa içerisinde mouse hareketleri yapması vs gibi. Bilgisayarınıza hiçbir şey indirmiyor. Virüs Total sisteminden de 57 popüler virüs uygulamasından tam not almış üstelik. Ziyaretler tamamen gerçek iplerle gerçekleşiyor. Tüm ziyaretlerin ayrıntılı loglarını da hangi ülkeden yapıldığını da görebiliyorsunuz. Yazılım yeni. Üye sayısı artıyor sürekli. piketi.com dan indirilebilir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst