İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En İyi Html Tasarım Dağıtan 5 Site 2019

RevivaL

0
Onaylı Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
286
Reaction score
17
Konum
Kocaeli/Gebze
merhaba arkadaşlar ücretsiz olarak html, html5 dağıtan siteleri sizler ile paylaşmak istedim.

HTML5 UP FİRMASI full responsive tasarımlar hepsi ücretsiz genelde blog ve sohbet site sahipleri tercih ettiği web sitedir.

TEMPLATED CO full responsive tasarımları mevcuttur ve sitede toplan 44 sayfa tasarım,tema bulunmaktadır hepsi ücretsizdir.

FREE HTML5 CO full responsive tasarımları dağıtmaktadır. Blog,haber,film,video,mizah kategorileri özel olarak ücretsiz temalar bulunmaktadır.

THEME FISHER premium temaları ücretsiz olarak dağıtan bir sitedir. Bu siteyi yabancı insanlar html to wordpress yani html temayı wordpress'e çevirmek için responsive temaları bu siteden indirerek çevirmektedir.

TEMPLATE MONSTER admin panelleri,blog,haber, gibi temalardan ziyade bu firma oldukça bilindiktir. Tema satış firması olarak bilinen template monster her ay ücretsiz temalar dağıtmaktadır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst