İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Iyi PTC PTS Sitesi Mondial Money

bayburt16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Beyler Daha Ödeme Almadım Ama en Kısa Zamanda Ödeme Kanıtı Koyucam.

Çok iyi bir site olduğu çok açık tasarımıyla reklamlarıyla çok sağlam bir site olduğunu belli ediyor

ve bugün gördüğüm şeye inanamadım tam tamına 101 reklam vermişler ve bu siteden sizinde kazanmanızı istedim.
Fiyatlarıda şöyle;

21 tane : 0,002
41 tane : 0,0015
8 tane : 0,010
26 tane : 0,001
5 tane : 0,005

»Asgari ödeme nedir? 2 $

»Web sitenizin güvenli mi? Evet, biz ssl sertifikası var.

»Benim burada yatırım yapabilirsiniz? Evet, gelir payı ile bölüm size para yatırım ve geri garanti% 200 kazanın!

»Ben sevk almak istiyorum, kira için tüm tavsiye etkindir? Evet, biz sevk robot yüzlerce oluşturmak var, tüm robotlar, sizin için ayda ortalama 1.25 $ başına robot para kazanırsınız

»Sitenin bugüne kadar kazandırdıkları: Toplam Ödenen: 1790,80 $ Toplam Üye: 131887 Online: 6733

»Payza, Paypal, Liberty Reserve ile Ödeme.

Sitenin Ptc ve Pts den ayrı gelir kaynakları;

lvt3w.jpg

Sitenin Ödeme kanıtı:

lvt0t.jpg

Reklam Görüntüleri:

lvt7g.jpg

lvt9w.jpg

lvthc.jpg

lvtm4.jpg

lvtst.jpg

O kadar emek harcadım emeğimin karşılığını Refimden üye olursanız minnettarım.

REFLİ LİNK:

REFSİZ LİNK:

megajardel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki günde kaç cent veriyor ortalama.. yani payout için kaç gün bekliyoruz hergün girersek tüm ad lere ne kadar süre alıyor payout a

bayburt16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki günde kaç cent veriyor ortalama.. yani payout için kaç gün bekliyoruz hergün girersek tüm ad lere ne kadar süre alıyor payout a

valla bugun 0.55 usd aldım 100 reklam sınırı var. sen düşün artık para çekmede günlük hemende alabılırsın 2 3 gün içindede alabılırsın cunku baya bi yogun site herkes odeme alıyor.

megajardel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu site iyiye benziyor benim de en büyük endişem para talepleri .. kaç gün sürdüğü .. kesinti de varmış ama o sorun değil 5 - 6 dolara geldikten sonra çok zarar değil.. bakalım. daha güncel ödeme kanıtlarını görürsem mutlaka üye olurum.. yeter ki site inandırıcılıgını yitirmesin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5