En İyi Telegram Kanalları

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Telegram-detayl%C4%B1-inceleme-min.png


Son Dakika Haberleri Telegram Kanalı Önerisi için Bir Parça Tuhaftık adresini öneriyoruz. Dünyanın her yerinden son dakika gelişmeleri ve kültür, sanat, ekonomi gibi farklı alanlardan seçmece haberler veren bir demet adeta bu kanal. En çok sevdiğimiz yanı da; diyelimki televizyonda siyasiler 2-3 saatlik açıklama yapıyor olsun. Bu kanal bize 5-10 cümle ile kritik satır başlarını anlık olarak paylaşıyor ve önemli şeyleri zaman harcamadan takip edebiliyoruz sayelerinde. Üye sayıları 200.000’e yaklaşıyor ve bu kaliteli anlaşyışları devam ederse yolları açık olacaktır. Aynı isimli internet siteleri de mevcut ve farklı sosyal medya platformlarında da varlar.

Son Dakika Haberleri Telegram Kanalı Önerisi için önereceğimiz ikinci adresimiz TV 365 Halkın Sesi isimli adres. Yine özet bilgi ile bizi yormadan faydalı haberleri paylaşıyorlar. Bot ile paylaşım yapan ve haber sitelerinden RSS dediğimiz kanallar ile tüm haberleri çeken kaynaklardan değiller. Seçmece haber paylaşıyorlar takipçi sayıları 10.000’in üzerinde şuan için ama daha da artacağına inanıyoruz. Diğer sosyal medya kanallarında da aktifler işlerini profesyonelce yapıyorlar buda kanala olan inancımızı arttırıyor.

Link Paylaşım Telegram Kanalı Önerisi için paylaşacağımız adres Deep Web Türkiye kanalıdır. Üye sayıları 100.000 üzerinde. Deep Web deyince insanın aklına sansürsüz haber ve görüntü paylaşımları gelsede bu kanalda ücretsiz dağıtılan premium hesaplar, uygulamalar, oyunlar gibi link paylaşımları yer alıyor.

Türkiye’deki Deprem Olayları Takip Kanalı bu kanalda şiddeti 4 ve üstü ölçekli olan ülkemizde gerçekleşen en son depremler paylaşılmakta, kanal linki: deprem

Greenpeace Türkiye ile Hayvanları Sev Doğayı Koru Çevre ve hayvanları korumak belkide ilgi alanımıza girdiğinden bu kanalı beğenmiş olabiliriz. Fazla aktif değiller ama toplumsal bilinçlenme adına arada bir yaptıkları paylaşımlar bile oldukça faydalı ve bize göre herkes bu kanalı takip etmeli: Greenpeace Türkiye

Sıcak Fırsatlar Takip Telegram Kanalı DH Sıcak Fırsatlar RSS ile otomatik paylaşım yapıyor olmasına rağmen başarılı bir kanal ve takipçi sayısı 10.000 rakamının üzerinde. Donanım Haber sitesinin forum kısmında paylaşılan sıcak fırsatlar bölümünü otomatik olarak paylaşan bir kanal. Anlık bilgi sahibi olmak faydalı sınırlı sayıdaki kampanyalar için özellikle.

Sinema Dizi Film Telegram Kanalı Bu bölümde sizlere kendimiz tarafından geliştirmeye başladığımız ve zevkle emek verdiğimiz için başarılı olacağına inandığımız kendi kanalımızı tanıtacağız. Deep Web Sinema adlı kanalımızda popüler dizi ve filmlerin kamera arkası görüntüleri, infografik paylaşımları, bütçe ve hasılat bilgileri, skandalları ve ünlülerin günlük hayatlarından kareler gibi pek çok eğlenceli bilgi paylaşımı yapmaktayız.

Bilim Telegram Kanalı Kısa süre önce telegram platformuna giriş yapmasına rağmen; zaten diğer platformlardan da biline Evrim Ağacı kanalı bu alanda çok faydalı ve sıradışı bilgiler paylaşıyor. Kesinlikle takip edilesi bir kanal.

Günün Özeti Telegram Kanalı Euronews Türkçe telegram kanalında hergün bir kez paylaşım yapılarak en önemli haber başlıklarını aktarıyorlar. Sürekli paylaşım yapan haber kanallarında yoğun gündemin dışında kalan bazı gelişmeler gözden kaçabiliyor. Bu yüzden takip etmesi fazla yorucu olmayan az ama öz paylaşım yapan bu kanalı takip etmenizi öneriyoruz.

Türkiye’den Kareler Telegram Kanalı bu kanalda güzel ülkemize ait farklı yörelerden paylaşımlar bulabilirsiniz. Severek takip ettiğim bir kanal. İncelemek için: Türkiye’den Kareler

KAYNAK: https://www.isimyakala.com/webmaster/en-iyi-telegram-kanallari/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst