İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En iyi Türkçe mp3 sitesi

B

BizimMP3

Misafir
MP3 leri
indirmeyi zaten öyle yaptık.. Daha iyi oluyor biliyon mu :)

M

malatyasporlu

Misafir
önce benim yazdığım yazı

malatyasporlu' Alıntı:
bence %50 oranı az.. 60-65 civarı [ Elimi attığım boş çıkıyor :)

senin yazdığın yazı

fifascr' Alıntı:
aha malatyalıdan korkun..
Daha kendi sitesidnen virüs sokmaya çalışıyordu ??

Yeni bir dilaer vakası ile karşı karşıyayız sanırım

hayatımda sitemden dialer virüs v.s yollamam okadar şerefsiz değilim bir kere sadece sponsordan gelen bir spy vardı onun dışında böyle şeylere karışacak kadar adi değilim... bence mavilime kulak versen..

Not:Bir Daha seninle alakalı hiç bir yazıya yanıt vermeyeceğime SÖZ veriyorum fifascr için rahat olsun... ne yazsak illaki bişey yazacaksın... saldıracaksın .. neyse Saygılar (!)

B

BizimMP3

Misafir
dostum oraya smile koymadık ama ciddiyetsizlikle söylediğimi belirteyim..

Ayrıca fifascr diye hitap ettiğin ney ? www.fifacmtr.com'u mu diyorsun ? Onu diyorsan ben orada adminim. sahibi değilim. fifascr ile alaka kuramadım ama.

Şu olaya da açıklık getireyim. BizimMp3 accountunu fifacmtr nin asıl sahibi ile birkikte kullanıyoruz. çogunlukla ben yazıyorum ancak turk webmaster link ağı .. gibi konuları o açmıştır mesela..

O trojan yükleme olayı sponsordan sa bişey demeyeyim..

Ayrıca sitemizde ne gördünüz de yüklüyordu ?
neyse tartışmak için söylememiştim, mp3 sitesi açıyosan başarılar ,koydugun sponsorlara dikkat et.. bide fifascr olayını izah edersen sevinirim..

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fifascr mi fifasct mi ne o nick eskiden senin miydi bilmem ama onu ima etmeye çalişiyor tahminimce :) anladiğim kadariyla bu

B

BizimMP3

Misafir
bilmiyorum ortagım o kişi ama ve ara sıra bu nickle yazar.

başarılar tüm mp3 sitelerine ;)

R

roLexx

Misafir
Classmp3

Selamlar,
Bu, ilk (belkide son) mesajim olacak gibi. Acikcasi uzerinden 1 ay gecmis bir konuyu canlandirmak istemezdim ama burada da bahsi gecen bir siteyi merakimdan arastirirken denk gelmemden oturu yaziyorum.
Sitenin adi, www.classmp3.com suan kapanmis bir site ama acikcasi zamaninda (birkac ay once) gordugum en iyi siteydi diyebilirim.
Gecektende kaliteli, hizli, guncel bir siteydi.
Ayrica suanki onlarca siteden bircok farkli bulunuyordu. Mesela ilk aklima gelen simdiki siteler sadece bir albumdeki populer parcayi koyarken, adi gecen site album seklinde ve duzenli bir formatta koyuyordu. Gercektende hiz olarakda gayet guzel hizlarla indirilebiliniyordu.
Simdi burada da bircok site kendi adresini yazmis. Classmp3 zaten kapali ve benimde degildi bu yuzden yanlis anlasilmalar olmasini istemem ama acaba diger mp3 sitesi sahipleri kisacada olsa siteleri hakkinda ufak tefek bilgi verebilirler mi?

Mesela,
Kac adet mp3'u sitelerinde barindiriyorlar? (Yerli-Yabanci)
Kac adet album barindiriyorlar?
Dosya kaliteleri nasil? 64 Kbps/128 Kbps/192 Kbps gibi..Tek bir standartta mi yoksa hangi oranlarda bu kalitelerden bulunuyor?
Dosyalarinda herhangi bir duzen var mi? (Yani "parcaadi.mp3" den ziyade "Sanatci - # - Parca Adi.mp3" seklinde gibi)
Dosyalar kendi serverinizda mi yoksa herhangi bir ucretsiz sunucuda mi yer aliyor?
Sitelerinde bulundurduklari parcalar ne kadar eskiye varabiliyordu? Mesela burada adini gecirdigim sitede, Tarkan , Yildiz Tilbe gibi unlu sanatcilarin tum albumlerine (Album + Single) ulasabiliyordum.
Mp3lerin IdTag durumu nedir? Sadece "Track1" diye birsey (yada hicbisey) mi yaziyor, yoksa Sanatci Adi, Parca Adi, Album Adi, Parca Numarasi vb daha sonrasinda kisinin yararina faydali seyler yer aliyor mu?
Sitenizde isteklere yer veriyor musunuz? Veriyorsaniz ortalama ne kadar surede olumlu veya olumsuz yanit verebiliyorsunuz?
Bu ve bunun gibi benim aklimada gelmeyenleri aciklarlarsa cok memnun olurum.

Cunku acikcasi bunca siteye bakmama ragmen Classmp3'un yerini bir turlu dolduramadim. Yoksa buraya "falanca site en iyisi" diye yazmakla bu is olmuyor bildiginiz gibi.
Konu uzerinden zaman gecmis ama olaki bu sitenin sahibide okuyorsa, gercekten geri donmesinide isterim.

Kisisel gorusumce, 64 Kbps'den bir avuc populer mp3'u oradan buradan alarak, kullanicilarin cekmesini olabildigince zorlastirarak, duzensiz bicimde sitesine koyanlarda var ve ne yazikki bu siteler (kisiler) mevcut daha iyi yerlerinde adini kotuye cikmasina sebep oluyorlar. Ne yazikki bu sitelerde "en iyi mp3 sitesi biziz" diyerek ortaliklarda dolasiyorlar. Elbette kullanicilar bunlari ayirt edebilir ama onemli olan mesela yukarda siraladigim ve sizinde akliniza gelen kriterler dogrultusunda biraz daha aciklama yaparak, bu "iyi" fenomenini biraz olsun somurlastirmaya yonelik adimlar atmanizi bekliyorum.
Saygilar.

roLexx

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
www.mp3lerim.com ve themp3king.com olarak :
Sitemizde Su anda 2,665.75 MB Buyuklugunde 679 adet mp3 vardir(scriptin reel istatistiğidir),
Full album ayrımımız yok sayi veremeyeceğim, genelde full album atmaya gayret ediyoruz.
Dosya kalitesi %99.9 128kbps
Dosya adı duzenimiz sanatci_adi-parca_adi(versiyon_remix_bilgisi).mp3
Dosyaların tamamı kendi serverımızda bulunmaktadır.
mp3 tag olarak sanatçı adı kısmında hem sanatçının adı hemde parça adı beraberce verilmektedir. Birçoğunda iz numarası(track id) bulunmaktadır.
istek ve görüşler için formumuz mevcuttur, aynı zamanda istek hattı gibi çalışmaktadır, istekte bulunulan parçalar 1 ay bile geçse bulunduğu anda maille haber verilmekte ve siteye eklenmektedir.
Sitemiz için tasarım yapılmaktaır, şu anda ne bir üyelik nede hotlink koruması mevcut değildir(özellikle istemiyoruz)
ileride hotlink ve üyelik sistemini aktif edeceğiz, ki çok kolay üye olup hemen müzik indirmeye başlayabileceksiniz, arama listeleme full album şarkı sözleri kısımları, parçanın melodisi kısımları düşünülmektedir.
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle ara vermek durumunda kalmamdan ötürü, sitemize doğru dürüst bir script oturtamadık, ama genede ctrl+f ile arama yapmak mümkün.....

Z

zeynelkoc

Misafir
haymac yazacağını yazmış

biz Türkiyede bu işi adam akıllı yaptığımıza inanıyoruz varsa başka görüşü olan saygı duyarm

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
bu işi iyi biliyorum gerçekten. şu an Türkiye'de :
1. www.catlaemi-mp3.com
2. www.mp3lerim.com (tebrikler :))
bunlar dışında mp3 sunan site yok zaten.
(süreklilik ve güvenilirlik açısından ele aldım)

Evet biz mp3 sunmuyoruz ekmek dağatıyoruz haklısın. Sitede şu anda 615 mp3 133 sanatçı var. Hepsi kendi hostumuzda ve tamamı sorunsuz ve sınırsız olarak ulaşıma açık. Bakmak istersen www.mp3indir.net bakabilirsin ama yorum yaparken türkiyede birtek 2 mp3 sitesi var bunların dışında mp3 sitesi yok falan yazarsan insanların asabı bozulur.!

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkez bişiler yazmış.. corbada tuzum olsun.. ama su iyi bu iyi demeyecegim herkez bişiler yapmaya calısıyor.. cogu site kapanıyor.. ayakta kalan az.. umarım daha cok acılır.. ve hic biri kapanmaz. yurt dısında bir cok mp3 sitesi var ve gordugum kadari hepsi birbirine destek oluyor bizde boyle bişi yok sanırım.. //

E

erotika

Misafir
MP3 sitenizi buradakilerin beğenmesi diye bir kaide yokki. Buradaki üyeler bazı siteleri beğenmiş yazmışlar. Benimde hit olan 3/5 mp3 sitem var ve bu forumda bir kere bile adı geçmemiş :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Evet biz mp3 sunmuyoruz ekmek dağatıyoruz haklısın. Sitede şu anda 615 mp3 133 sanatçı var. Hepsi kendi hostumuzda ve tamamı sorunsuz ve sınırsız olarak ulaşıma açık. Bakmak istersen www.mp3indir.net bakabilirsin ama yorum yaparken türkiyede birtek 2 mp3 sitesi var bunların dışında mp3 sitesi yok falan yazarsan insanların asabı bozulur.!

arkadaşım asabını bozma burası forum. amaç tartışmak. fikir paylaşmak. benim bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak yaptığım yorum budur.

siteniz ne zamandır açık , kaç kez server problemi yaşadınız , sunduğunuz mp3ler ne kadar kaliteli , ve daha ne kadar devam edebileceksiniz.

ben bu kriterleri düşünerek yorum yaptım. bunlardan ne alacağını sen bilirsin. geçmiş günlerde mp3 siteleri hakkında yaptığımız konuşmaları inceleyebilirsin forum içerisinde.

iyi çalışmalar.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
arkadaşım asabını bozma burası forum. amaç tartışmak. fikir paylaşmak. benim bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak yaptığım yorum budur.

siteniz ne zamandır açık , kaç kez server problemi yaşadınız , sunduğunuz mp3ler ne kadar kaliteli , ve daha ne kadar devam edebileceksiniz.

ben bu kriterleri düşünerek yorum yaptım. bunlardan ne alacağını sen bilirsin. geçmiş günlerde mp3 siteleri hakkında yaptığımız konuşmaları inceleyebilirsin forum içerisinde.

iyi çalışmalar.
battaniye.net mp3lerim.com dan eski bir site emin olabilirsinki birçok iyi mp3 sitesi var ve bilmeden yorum yapmak ve kesin konuşmak çok yanlış bişey

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
battaniye.net mp3lerim.com dan eski bir site emin olabilirsinki birçok iyi mp3 sitesi var ve bilmeden yorum yapmak ve kesin konuşmak çok yanlış bişey

peki ben az biliyorum. siz daha iyi biliyorsunuz. ama görüşüm budur. sözlerimden istediğinizi anlayabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

E

erotika

Misafir
:) alican doğal bir yakınma içerisidne ama haklı :D

Bence hiç takmamak olayı ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.