En kaliteli hosting şirketleri ve Neden en iyiler arasındalar ?

DsL

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
54
Reaction score
1
En kaliteli hosting şirketleri
hostga.jpg

Hosting şirketinin kaliteli olma kriteri güvenli ve ucuz olmasıdır. Hem kaliteli hem de ucuz hosting denildiğinde akıllara gelen yabancı hosting firmaları: Godaddy.com, HostGator.com, DreamHost.com’dur. Bu hosting şirketlerinin en önemli ortak yanlarından biri Sınırsız* alan, trafik vermesi ve güvenli olmasıdır. Ayrıca bu hosting şirketleri Wordpress, phpBB, Joomla… gibi uygulamaları tek tıkla kurma olanağı sağlmaktadır. Türkiye’de bireyler ve kurumlar yukarıdaki host şirketleriyle yıllardır güvenle çalışmaktadırlar. Tek eksileri Türkçe dil desteği sağlamayışlarıdır.

turkhos.jpg

Kaliteli Türk hosting firmaları: Turhost.com, SadeceHosting.com, Netinternet.com.tr, Natro.com, RH.com.tr bu host firmalarının bütçenize ve ihtiyacınıza göre uygun seçenekleri bulunmaktadır. Ve en önemlisi güvenli Türk hosting şirketleridir.

*Sınırsız: Bu şirketlerin belirlediği bir trafik ve alan limiti vardır.
 

sitekurmak

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Haziran 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
En iyi ilk 5 web hosting şirketleri

Dünyanın en iyi 5 web hosting firmaları web sitesi sunucu sağlayıcıları bağımsız değerlendirmeler ile bir araya getirilmiştir. Kullanıcılarına %100 memnuniyet, Para iade garantisi, kampanya paketlerinde sundukları sınırsız hosting barındırma zenginliği, müşterilerine sundukları en uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmetleri, ful paket içerikleri ile hiç cimri olmayan ve adeta müşterilerini mest eden dünyanın en kaliteli ilk 5 hosting firmaları listesi. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasıdır.

Web hosting nedir, bilmeyen arkadaşlar için, www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip olanlar için başarılı ve profesyonel bir web sitesi kurmaya katkı sağlamak için www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasında bulabilirler.
 

mmnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2012
Mesajlar
114
Reaction score
0
Hocam hosting şirketlerinin kaliteli olma kriteri güvenli ucuz olmasından yana bir de sağladıkları destek belirlemektedir. Wordpress php joomla gibi hemen kur panelinden natro'da var tek tık ile kurabiliyorsunuz.
7/24 hizmet sağlıyorlar sitelerimde uptime oranı da çok yüksek özellikle google'dan kontrol ediyorum sitelerimde kesinti olmuyor. Alt yapısal olarak da türk firmaları arasında en iyisi bence natro. Zamanında deneme yapmıştım en kısa sürede desteği hangi firma sağlicak diye yani tarafıma geri dönüşü hangi firma yapacak diye onunla çalışıcaktım o günden bu güne natro ile devam ediyorum. Şahsen kaliteli bulduğum bir firma.
 

altayis

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
199
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Güvenli türk şirketleri ve aynı zamanda bence aralarında globalleşebilecek firmalar da var. Hizmet bakımından natro çok kaliteli destek ve satış sonrası destek olsun baya iyiler.
Üründe ise sektöre birşeyler katıyorlar yeni ürün çıkarabiliyorlar Xserver gibi ki ben onu kullanıyorum hem uygun fiyatlı hem de çok iyi performans sergiliyor.
Natro neden iyi dersek bence bu iki sebepden dolayı müşterileri ile gerçekten ilgileniyorlar ve sorunlarını çözmeye çalışıyorlar zaten müşteri odaklılık da bunu gerektirir yaptıkları işte çok başarılı buluyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst