İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Kötü Huyunuz

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
inatçı olmam en kötü huyum

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Konuya katılmayanlar melekler mi? :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Mükemmel olmam.
Bana değil karşıya göre kötü bi derece :D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Üşengecim. İnanır mısın şu mesajı yazarken bile üşen...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
İskenderun uzak bize. (iyi ki de :D)

Hiç unutmam İskenderun'a ilk geleceğim zaman, burdanda Antalya'ya kaçarım 1 haftalığına diyordum :)

Has turizm var Hataya seferi olan, Harem'deki görevliye danıştım, hatay-antalya arası kaç saat sürüyor yol diye, görevlide bana 6 saat dedi.

Herhalde gözünün önüne haritayı getirdi görevli ve 6 saat dedi, buraya gelince öğrendim hatay-antalya arası 15 saatmiş! :) Ülkemizin en işkenceli yolu diyorlar, mersinden sonra yol tek şerit, araç sollamak mümkün değil, yolun bir tarafı dağ diğer tarafı uçurum diyor gidenler, ve bu yolculuğu 1kez yapan birdaha yapmıyormuş :p

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Hiç unutmam İskenderun'a ilk geleceğim zaman, burdanda Antalya'ya kaçarım 1 haftalığına diyordum :)

Has turizm var Hataya seferi olan, Harem'deki görevliye danıştım, hatay-antalya arası kaç saat sürüyor yol diye, görevlide bana 6 saat dedi.

Herhalde gözünün önüne haritayı getirdi görevli ve 6 saat dedi, buraya gelince öğrendim hatay-antalya arası 15 saatmiş! :) Ülkemizin en işkenceli yolu diyorlar, mersinden sonra yol tek şerit, araç sollamak mümkün değil, yolun bir tarafı dağ diğer tarafı uçurum diyor gidenler, ve bu yolculuğu 1kez yapan birdaha yapmıyormuş :p

Öyle deme uçak var. Havaşın servisi de var havalimanından İskenderun'a... :)

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Sevmediğim şeyleri insanlara söylemekten çekinmeyişim sanırım... Blogumdaki son yazıdan dolayı pek çok dostu kaybetme riskine rağmen sevmediğim şeyleri söyledim yine...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Öyle deme uçak var. Havaşın servisi de var havalimanından İskenderun'a... :)

Havalimanı nerde eskiden :) Yeni açıldı bikaç yıl oldu antakyaya açıldı oda, gerçi iyi yarım saatte havalimanındayım iyi kolyalık oldu bana, eskiden hep adana üzerinden yapmak zorunda kalıyodum, adana havalimanına gidiş 2 saat, uçak yolculuğu 1 saat :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Sevmediğim şeyleri insanlara söylemekten çekinmeyişim sanırım... Blogumdaki son yazıdan dolayı pek çok dostu kaybetme riskine rağmen sevmediğim şeyleri söyledim yine...

Nedir o son yazı?

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
elif sitede bot gibisin hep yazıon hep bişiler yazıon :)

paraylamı tuttular seni..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.