İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Kötü Karneye Bedava Host

R

*reyeskane-

Misafir
lovemove' Alıntı:
ahanda öss iptali için geçerli bi sebeb.. ösym ye bildirin iptal etsin sınavı cevaplar açıklandı!! :D

Helal!! Harbiden neden ha, en az 1 ay ertelerler..ee ispoyonlayacak cesaretli kim :D

R

*reyeskane-

Misafir
Sınav ertelensin, isteyen kişiye alık 190 $'lık sunucu kiralıyım bir ay.. Veya 6 ay VPS :D

M

Makro Servers

Misafir
Yarınki ÖSS sınavında herkese başarılar , umarım sıkıntısız sorunsuz bir sınav olur hayatın dönüm noktası olarak görülen bu saçma sınavın herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Sabah annenizin ağzınıza bal yada şeker tıkıştırmasının verdiği iğrenç duyguyla sınava girererek ne kadar başarı olunur bilinmez ama en azından verilen şekerin hiç bir işe yaramadığı bilim tarafından kanıtlanması biraz olsun ailelerin yaptıklarından ve öğrenciye verdikleri stresten vazgeçirmesini diliyorum hepinize tekrardan başarılar sevgili yarış atı olarak görünen insan evlatarı :D

R

*reyeskane-

Misafir
Güzel temennilerine teşekkür etmemek elde değil :D şükür bizde öyle şeyler yok.. Bide bu yıl tv'de izledim kalemini türbeye sürten vardı doğruyu işaretlesin diye :D ey canım ülkem..

R

*reyeskane-

Misafir
Evet.. Sınav geçti gitti bitti :D iyi geçti benim rahatım ondan .. ama sorun var makro servers ın verdiği cvp anahtarı yanlış çıktı :D grup söylemedi banada C geldi

M

Makro Servers

Misafir
*reyeskane-' Alıntı:
Evet.. Sınav geçti gitti bitti iyi geçti benim rahatım ondan .. ama sorun var makro servers ın verdiği cvp anahtarı yanlış çıktı grup söylemedi banada C geldi

ehe A grubuna aitti o :D sen hiç Tv de çözümler verilirken D kitapçığı kullanıldığını gördün mü :D

M

Makro Servers

Misafir
Sonunda geldi çattı :D evet bugün dananın kuyrugu kopuyor heyecanla bekliyoruz karneleri :D

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
puahhahah :D karne süper...

ben öss de 55.75 matematik neti (60 soruda 56 doğru 1 yanlış) yaptım bana yok mu reseller falan filan veren :D

M

Makro Servers

Misafir
UguG' Alıntı:
puahhahah :D karne süper...

ben öss de 55.75 matematik neti (60 soruda 56 doğru 1 yanlış) yaptım bana yok mu reseller falan filan veren :D

indexservers seni bekliyor % 30 indirm yapıcaktı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.