En Kötü Karneye Bedava Host

R
*reyeskane-
Misafir
lovemove' Alıntı:
ahanda öss iptali için geçerli bi sebeb.. ösym ye bildirin iptal etsin sınavı cevaplar açıklandı!! :D

Helal!! Harbiden neden ha, en az 1 ay ertelerler..ee ispoyonlayacak cesaretli kim :D

0
Onaylı Üye
Üye
*reyeskane-' Alıntı:
Helal!! Harbiden neden ha, en az 1 ay ertelerler..ee ispoyonlayacak cesaretli kim :D

ispiyonlayan kişiye bende 2.5gb alan 40gb bw ama sınav ertelencek

R
*reyeskane-
Misafir
Sınav ertelensin, isteyen kişiye alık 190 $'lık sunucu kiralıyım bir ay.. Veya 6 ay VPS :D

0
Onaylı Üye
Üye
ne oldu.karneler alınmadımı daha :D
kim/kimler hosting kazandı

M
Makro Servers
Misafir
Yarınki ÖSS sınavında herkese başarılar , umarım sıkıntısız sorunsuz bir sınav olur hayatın dönüm noktası olarak görülen bu saçma sınavın herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Sabah annenizin ağzınıza bal yada şeker tıkıştırmasının verdiği iğrenç duyguyla sınava girererek ne kadar başarı olunur bilinmez ama en azından verilen şekerin hiç bir işe yaramadığı bilim tarafından kanıtlanması biraz olsun ailelerin yaptıklarından ve öğrenciye verdikleri stresten vazgeçirmesini diliyorum hepinize tekrardan başarılar sevgili yarış atı olarak görünen insan evlatarı :D

R
*reyeskane-
Misafir
Güzel temennilerine teşekkür etmemek elde değil :D şükür bizde öyle şeyler yok.. Bide bu yıl tv'de izledim kalemini türbeye sürten vardı doğruyu işaretlesin diye :D ey canım ülkem..

R
*reyeskane-
Misafir
Evet.. Sınav geçti gitti bitti :D iyi geçti benim rahatım ondan .. ama sorun var makro servers ın verdiği cvp anahtarı yanlış çıktı :D grup söylemedi banada C geldi

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar Konuyu kapatalım bence yarın BÜyÜK KİMMİŞ görecez :D

M
Makro Servers
Misafir
*reyeskane-' Alıntı:
Evet.. Sınav geçti gitti bitti iyi geçti benim rahatım ondan .. ama sorun var makro servers ın verdiği cvp anahtarı yanlış çıktı grup söylemedi banada C geldi

ehe A grubuna aitti o :D sen hiç Tv de çözümler verilirken D kitapçığı kullanıldığını gördün mü :D

M
Makro Servers
Misafir
Sonunda geldi çattı :D evet bugün dananın kuyrugu kopuyor heyecanla bekliyoruz karneleri :D

0
Onaylı Üye
Üye
puahhahah :D karne süper...

ben öss de 55.75 matematik neti (60 soruda 56 doğru 1 yanlış) yaptım bana yok mu reseller falan filan veren :D

M
Makro Servers
Misafir
UguG' Alıntı:
puahhahah :D karne süper...

ben öss de 55.75 matematik neti (60 soruda 56 doğru 1 yanlış) yaptım bana yok mu reseller falan filan veren :D

indexservers seni bekliyor % 30 indirm yapıcaktı

Geri