İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Sevmediğiniz Huyunuz

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
X

Xman

Misafir
Herkesin sevmediği keşke olmasaydı dediği kötü bir huyu vardır, benim en kötü huyum düzensizliğim ve dersizliğimdir çok plansız ve programsızım :D herşeyi unuturum ve hep başıma iş açılır :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hep zaman iyi düşünmem sanırım :( :eek:

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Herkesi kendim gibi iyi niyetli düşünmem,
herkese çektirmem,
herkesi deli etmem,
vs vs. :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
-Gereksiz derecede iyi ve sakin olmam.
-Birilerini haklıda olsam kötülemek istememem.Yanımdakilerin beni haksız yere başkalarına kötülemeleri ama benim haklı olduğum halde şimdi utanırlar, ayıp olur, küçük düşerler diye onların kötü yanlarını kimseye açıklamamam.Sonrada kabağın hep bana patlaması.
-Başkalarının dünya umrunda değilken, kadir kıymet bilmedikleri halde herşeylerinin ve her isteklerinin olması.Ama ben sorumluluk sahibi ve çok düşünceli olmama ve hep iyi olmama rağmen hiçbir isteğimin gerçekleşmemesi ve haklı olmama rağmen tüm kötülüklerin benim başıma geçip sanki arkaplanda birilerinin benle sürekli dalga geçiyor gibi hissetmem nedenini yaratan huyum.

En sevdiğim huylarımsa gayet manyak birisi olmam.Klasik olmamam.Her seferinde direnmem.Boyun eğmemem.Herkes uyurken gecenin bir yarısı radyo dinlemem veya uyumayıp hayal kurmam...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Üşengeçliğim, sadece birisi.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Unuturum ve bir ajanda almadım kendime :)
Unutmadığım sürece aşırı dakikim.
Bir de olayları pek ciddiye alamıyorum (başıma bile gelse).

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.