İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En son geçirdiğiniz Hastalık

X

Xman

Misafir
Küçük yada büyük farketmez en son hangi hastalığa yakalandınız ve neler yaptınız.

Ben en son tiroid ultrasonu çektirdim geçen hafta, durumda bir değişiklik yok çok şükür tiroid bezim büyümemiş, ilaca devam....

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
en son bi iğne yemiştim :D ramazan bayramının 2. yada 3. günüydü. sedye üzerinde bağırışımı ve o acıyı unutamıyorum :D

X

Xman

Misafir
İğne falan bana çerez gibi geliyor, 3 ayda bir kızılaya kan veriyorum öyle bir iğneleri varki enjektörler yanında çerez kalır.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1 hafta önce bir hıçrıkık yakalandım tam 3 gün sürdü.. Normalde uzun sürerdi ama bu çok fena idi..Öyle küçük felan değil resmen 10 metre öteden duyarsın sesimi.. Sonra ne çözümler vs yatarken çok rahatsız ediyordu..

sonra araştırmalarım vs anladım ki çok acı yediğim biberlerden olmuş turşu denir.Dikkat edecem artık en iyi yöntemde bir kagıt veya plastik poşete hava verip tekrar solumak karbondiyoksiti ne kadar çok alırsan o kadar çok çabuk geçiyor.. Nefes tutma olayıda aslında bundan dolayıymış. Ama benim 1.5 tuttuğum nefesler en fazla 1 saat dayanıyordu bana..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Karnım ağrıyo, üşüttüm galiba (kafayı değil, karnımı)

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en son hastaligim karnim agirmasidi yine istemem cok fena agirmisti 1 gün yatamamistim :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.