İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

engellemek istiyorum.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorry tr.st is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.

Alaylı mesaj yazan ve tartışmaya dönüşme potansiyelli mesaj yazan birisine neden duyarsız kalamıyorum (Bu kişinin mod olsa bile engellemek istiyorum)?

forum.iyinet.com = herhangi bir mod (bu eşitlik doğru mudur @iyinet)

yada şunun cevabını istiyorum:
samimiyyet ve paylaşımdan uzak mesaj yazan birisine kin duyup forumda onun yakasına yapışmamak için onu engellemenin haricinden bir yol var mı?

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gözLerini kapa diyeceğim beni de engeLLeyeceksin :p asLında demokratik bi' forumsa modLarı da engeLLeyebilme hakkımız oLmalı..

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bugün bir modu engellemek istedim aynı mesajı aldım panelde...
bir formulu varsa çok iyi olur

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar mod engellemek serbest olması bence mantıksız olur sen kişisel sebebten mod istemeyebilirisn ama bazı sebeb ten dolayı seni uyarmak isteye bilir sen engellersen mesaj sana ulaşamaz. buda yönetim için bence kötü olur.

fikrim..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bence engellemekten ziyade sorununuz olduğu kişiye yapıcı bir mesaj gönderirseniz aranız düzelebilir.

Bu konuda bir örnek vermek istiyorum;

bundan 3 hafta once @sarget adli kullanici ile pek anlasamiyordum hatta birbirimize surekli laf gecirir hale geldik hatta bu yuzden cezalandirildikta. ondan sonra onu tanimak istedim ve yapici bir mesaj attim daha sonra bu mesajlarimiz ilerledi şu anda şu dünyada belki tanışabileceğim nadir insanlar dan bir tanesini tanıdığımı hatta bir dost kazandığımı düşünüyorum ne iyi etmişimde mesaj atmışım.

belki bu olaydan ders çıkarırda düşman olmak yerine yapıcı olmayı seçersiniz.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st yi engellemek istemeni sağlayan mesajı görmem mümkünmüdür?

sadece merak...

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gözLerini kapa diyeceğim beni de engeLLeyeceksin :p asLında demokratik bi' forumsa modLarı da engeLLeyebilme hakkımız oLmalı..

Fikir beyanları beni kızdırmıyor. Alay <<< bu beni kızdırıyor.
insanlar farklı farklı düşünebilir bunu sorun etmem.
alay etmeyi sorun ederim.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar mod engellemek serbest olması bence mantıksız olur sen kişisel sebebten mod istemeyebilirisn ama bazı sebeb ten dolayı seni uyarmak isteye bilir sen engellersen mesaj sana ulaşamaz. buda yönetim için bence kötü olur.

fikrim..

Haklısın ama olayı bir de bütünüyle ele al istersen: Mesajımı tekrardan okursan engelleminin haricinde alay edilme sonrası oluşan duyguyu yenmenin başka bir yolu varsa bunu bilmek isterdim.

Yönetimin aksamasından daha büyük bir sorun var bunu anlatmaya çalışıyorum.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bugün bir modu engellemek istedim aynı mesajı aldım panelde...
bir formulu varsa çok iyi olur

Sizin nedeniniz neydi acaba?

Benim sorunum fikirsizlik. ve illa ben de varım deyip yorum yapması ama bunu alay ederek yapması. yani fikrin yoksa sus ki altın gibi değerli olasın.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence engellemekten ziyade sorununuz olduğu kişiye yapıcı bir mesaj gönderirseniz aranız düzelebilir.

Bu konuda bir örnek vermek istiyorum;

bundan 3 hafta once @sarget adli kullanici ile pek anlasamiyordum hatta birbirimize surekli laf gecirir hale geldik hatta bu yuzden cezalandirildikta. ondan sonra onu tanimak istedim ve yapici bir mesaj attim daha sonra bu mesajlarimiz ilerledi şu anda şu dünyada belki tanışabileceğim nadir insanlar dan bir tanesini tanıdığımı hatta bir dost kazandığımı düşünüyorum ne iyi etmişimde mesaj atmışım.

belki bu olaydan ders çıkarırda düşman olmak yerine yapıcı olmayı seçersiniz.

Ceaser ikinizden biriniz diğeriyle alaylı konuştu mu?
yani alay etti mi sizinle?
iğneli laf (zeka dolu, nükteli söz) bunlarla sorun yaşamam.
Ama birisi benim islam ile ilgili sözlerime alaylı cevap verirse önce gelip özür dilemeli o sözlerini iptal etmeli.

İnsanlar farklı düşüne bilirler. Yanlış bilebilirler. Hatta düşmanda olabilirler. Ama düşünce ve inançlara saygı gösterilmeli farklı düşünce ve inançlar karşıya aktarılacaksa samimi olunmalı. Alay etmek çok yanlış. BAşka türlü yanlışları olsa sorun etmem.

Alay direk karşıdakini kabul etmemektir. Sizi kabul etmeyen biriyle iletişim kuramassınız.
Düşmanlar bile birbirlerini kabul ederler ama alay eden bir insan sizi hiçe sayıyordur (düşüncelerinizi)

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st yi engellemek istemeni sağlayan mesajı görmem mümkünmüdür?

sadece merak...

Engelleyemesem de kendilerini o konuyu bir arkadaşımın dediği gibi şu anda görmezden geliyorum. Kusura bakmayın

ama size genel olarak şunu önerebilirim. üyelerden birisi duygularından dolayı bir konu açarlarsa tüm gönderdiği mesajlara bakıp o konu öncesine odaklanabilirsiniz.

Saygılarımla

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu dışı:msjın sağ alt köşesinde bulunan quote butonunun sağındaki multi quote seçeneğini kullanırsanız flood yapmanıza gerek kalmaz...

ben orda alaycı bi tutum göremedim.. sizin tezinize karşı bi anti tez sunmuş.. yani ileri sürdüğünüz görüşe eleştiri yapmış... (kişisel olarak konuşuyorum.. )

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Sorry tr.st is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.

Alaylı mesaj yazan ve tartışmaya dönüşme potansiyelli mesaj yazan birisine neden duyarsız kalamıyorum (Bu kişinin mod olsa bile engellemek istiyorum)?

forum.iyinet.com = herhangi bir mod (bu eşitlik doğru mudur @iyinet)

yada şunun cevabını istiyorum:
samimiyyet ve paylaşımdan uzak mesaj yazan birisine kin duyup forumda onun yakasına yapışmamak için onu engellemenin haricinden bir yol var mı?

Moderatorleri engelliyemezsiniz, onlar forumun duzenini saglamakla gorevliler.

Herhangi bir mod ile kisisel problem haricinde, yonetimsel ve forum ile ilgili bir probleminiz var ise ozelden bana iletin, inceliyeyim.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu dışı:msjın sağ alt köşesinde bulunan quote butonunun sağındaki multi quote seçeneğini kullanırsanız flood yapmanıza gerek kalmaz...

ben orda alaycı bi tutum göremedim.. sizin tezinize karşı bi anti tez sunmuş.. yani ileri sürdüğünüz görüşe eleştiri yapmış... (kişisel olarak konuşuyorum.. )

Ben bu başlıkta başka bir konuyu ele alıyorum eğer sözkonusu olan konuda ilgili kişiyi ve tezlerini (!) muhatap almak isteseydim mesajlarımın içini boşaltmaz ve bu konuyu açmazdım. Lütfen ilk mesajımı tekrar okuyun gözünüzden kaçan birşeyler olmalı.

Ayrıca Flood konusunda sizinle aynı fikirde değiliz.
aynı içeriğin defalarca gönderilmesi söz konusu değildir.
ben her mesaja alıntı yaparak ilgi mesajı cevaplandırmayı daha okunaklı buluyorum. (sizin flood bilginiz kendi görüşünüz değil forum yönetiminin açıklmasıysa bundan sonra bana makul bile gelse yapmam)

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Moderatorleri engelliyemezsiniz, onlar forumun duzenini saglamakla gorevliler.

Herhangi bir mod ile kisisel problem haricinde, yonetimsel ve forum ile ilgili bir probleminiz var ise ozelden bana iletin, inceliyeyim.

İlginiz için teşekkür ederim özelden iletilecek bir notum yok.

Anladığım kadarıyla (Herhangi bir mod = forum.iyinet.com)

ben ilgili modunuza olan duygularım değişene kadar foruma uğramamayı uygun buluyorum.

özel mesajlarımı okumaya ve özelden mesajlaşamaya devam edeceğim. Benimle herhangi bir süreci olan arkadaşların bilgisine....

Saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.