28 Aralık tarihinde adsensede site tanı aracı blm.de 2 url'um banlanmış görünüyordu.. engelleme gerekçesi olarak robots.txt gösteriliyordu.. Yardım menüsüne yönlendirdi beni , orda bu gerekçeyi tarayıcılarının bu sayfaya ulaşmasına robots.txt dosyasının izin vermediğini söylüyorlar..siteyi ilk açtığım günden beri robots.txt dosyam doğru birşekilde kök dizinde yer almaktaydı , google adsense ile de problem yaşamamıştım..üstelik engellenen url'lar gizli blm.ler değil viewtopic.php ile başlayan forum içi başlıklar..
Yardım menüsünde robots.txt dosyasını ;
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
şeklinde değiştirmem gerektiği yazıyordu.. Değiştirdim.. ertesi gün 29 aralıkta 1 url , 30 aralık 3 url , 31 aralık 1 url daha engellendi.. Durumu [email protected] a mail atarak sordum , önümüzdeki aya anca yanıtlarlar tabi
aranızda bu konuda sorun yaşamış ve nedenini öğrenip çözmüş arkadaşlar vardır umarım..
Yardım menüsünde robots.txt dosyasını ;
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
şeklinde değiştirmem gerektiği yazıyordu.. Değiştirdim.. ertesi gün 29 aralıkta 1 url , 30 aralık 3 url , 31 aralık 1 url daha engellendi.. Durumu [email protected] a mail atarak sordum , önümüzdeki aya anca yanıtlarlar tabi