İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eragon geldi!

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu hafta sinemalara 6 yeni film birden giriyor. Fantastik türü filmleri sevenlerin merakla beklediği Eragon nihayet vizyonda. John Malkovich ve Jeremy Irons gibi kendini kabul ettirmiş oyuncuların rol aldığı Eragon, izleyicilerden olumlu not almaya çalışacak. Diğer film ise başrolünü Will Ferrell'ın oynadığı, yönetmenliğini "Düşler Ülkesi"nin de yönetmeni olan Marc Foster'ın üstlendiği Lütfen Beni Öldürme. Animasyon severler ise Fare Şehri'ne bir bilet ayırmaya çalışacak. Haftanın yerli yapımları ise çok konuşulan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ve farklı atmosferi ile dikkat çeken Cennet Beklerken. Bu hafta vizyona girecek diğer film ise Bakire ve Hamile. Sizin bu haftaki favoriniz hangisi?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Eragon merakla beklediğim bir filmdi. umarım hayal kırıklığı yaratmaz. bundan sonra da 300 var, fragmanı iyiydi..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yyaaa bi güzel bir savaş sahnesi olan filim vardı fragmanını izledim filmin adına bakmamışım oda fantastik mükemmel bişeydi bilen varmı

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
izledim az önce çıktık sinemadan frangmanlarını izlemiştim beğenmiştim güzeldi sanırım eragon 2 çıkarırlar.

Carpediem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende az önce izledim ve beğendim.. Yüzüklerin Efendisi kadar profesyonel ve akıcı değil ama yinede güzeldi.. Yakında Eragon 2 geleceğinin filmin sonunda açıkça belirtiyorlar zaten... Seyretmenizi Tavsiye ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.