İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Erbakan.Net satılıyor Basındaki haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
drnburak' Alıntı:
git baska seylerle ugras .burda turkıyenın en ıyı webmastarları var cocuk bahcesı degıl kım neyın ne oldugunu bılıyor.

Haddini bilerek seviyeli konuşursan daha iyi olur.Ayrıca ben üst kısımda hiç göremedim buradaki webmasterlar birşey bilmiyor filan yazdığımı?Sence burada bilen kişiler olduğunu bilmesem gelir miyim?Ayrıca ben senin gibi gocunmam bilmediğim şeyleri öğrenmek için bu forumda varım.Bilmediğim şeyler tabi ki internet açısından şeyler yoksa hayat dersini senden alacak değilim.Birkaç yazıya bakarak insanları değerlendirmem çünkü işte bu tarz yazılar yazanlar bir tek beni birazda olsa sinirlendiriyor.Hani yorum yapanlar tabi ki olacak eleştiri olacak ama böyle grup psikolojisinden faydalanıp bilip bilmeden konuşanlar biraz gereksiz oluyor.Neyse onuda ın yaşına veriyorum artık.Ayrıca gereksiz konuşmaya başladık.Yani sonuçta buradan bir sonuç çıkmayacak onun için ya konu kapansın yada sonuca varmayacak şeyler yazmayın lütfen.

D

drnburak

Misafir
KraListe' Alıntı:
Haddini bilerek seviyeli konuşursan daha iyi olur.Ayrıca ben üst kısımda hiç göremedim buradaki webmasterlar birşey bilmiyor filan yazdığımı?Sence burada bilen kişiler olduğunu bilmesem gelir miyim?Ayrıca ben senin gibi gocunmam bilmediğim şeyleri öğrenmek için bu forumda varım.Bilmediğim şeyler tabi ki internet açısından şeyler yoksa hayat dersini senden alacak değilim.Birkaç yazıya bakarak insanları değerlendirmem çünkü işte bu tarz yazılar yazanlar bir tek beni birazda olsa sinirlendiriyor.Hani yorum yapanlar tabi ki olacak eleştiri olacak ama böyle grup psikolojisinden faydalanıp bilip bilmeden konuşanlar biraz gereksiz oluyor.Neyse onuda ın yaşına veriyorum artık.Ayrıca gereksiz konuşmaya başladık.Yani sonuçta buradan bir sonuç çıkmayacak onun için ya konu kapansın yada sonuca varmayacak şeyler yazmayın lütfen.
pardon ama yasımı nerden bılıyorsun da yasıma verıyorsun ?
grup psıkolojısınden de yararlandıgım yok ayrıca actıgın konunun ezıklıgınden haberın var mı ?bırakta eleştırımızı yapalım...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hem tartışmanın uzamaması hemde verilen haber sitelerinin olayı taraflı yansıtıp dolaylı yoldan şantaj/tehdit sözkonusu olmasından dolayı konu kapatıldı.
herkese iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.