İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

error_log nedir?

BurakGrd

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2010
Mesajlar
82
Reaction score
1
İyi Günler Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var şimdi ben reseller kullanıyorum ve bu reselde sitelerim var ftp'de şöyle bir dosya ile karşılaştım
error_log önceden böyle birşey yoktu ftplerde şimdi error_log dosyası çıkıyor bu dosya nedir ne işe yarar bir zararı varmı sitelerime yardımcı olursanız çok sevinilim.
 

TiklaHost

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Aralık 2011
Mesajlar
56
Reaction score
0
Dosyalardaki ve Hostingde Olusan Hata Raporlarını Tutar.. Örneğin Bir Script Kurarsın Çalışmaz yada Dosya Eksiktir.. Senin Karşına Cıkan Hatayı Oda Kendi icinde error_log Olarak Raporlar.. Error_log Açarsan Hataları ve Hatalı Dosyaları Ayrıntılı görürsün..Hata Raporu tutmasını istemezsen Kapatabilirsin..
 

OnurOcaLan

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2010
Mesajlar
106
Reaction score
0
Konum
melbourne
Hayir zarari yoktur. Ornegin web siteniz acilmiyor. 404 veya 500 hatasi veriyor. Bu hatanin sebebleri birden cok olabilir. Ama onemli bir bilgiyi yani nedeni error log tutar. Icine bakip en son ne gibi hatalar olusmus gorebilirsiniz. Kalmasinda sakinca yoktur bilginize.

iyi calismalar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst