E
Erturk
Misafir
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daaaa şu Ertürk Reis olayını tam anlayamadım. Kim yazmış ha:
"Ertürk reyiz abimiz en sonunda mod olmuştur Allah'ın izniyle. Akşam ocakta toplantı var..."
Bu nasıl başlık ya
hayırlı olsun Ertürk.
Bu Mesajı Bana İletmek İstediysen, Özele Gel, Söyleyeceklerim Burada Ağır Gelir..
Öncelikle konuyu açan arkadaşa, daha sonrasında bana ve en önemlisi konu başlığını siyasi bir düşüncenin üslubuymuş gibi yansıtma saygısızlığında bulunduğunuz için şu anlık sadece kınıyorum!
Üstad, Sana Bi Saygısızlığım Yok Benim Dediğin Gibi Konuyu Ben Açtım "Saygısızlığım Olsa Konuyu Açmam Zaten" Bu Konuyu Bozan Arkadaşın Mesajını Raporladım Bu Kadar Diyeceğim Bir şey Yok Sadece Yani Daha Kendimi Tuttum Adama Kötü Şeyler Yazmamak İçin.. Lütfen Yani Saygısızlığı Sende Ettin Dersen Çarşı Karışır
Ekleme: Ben Ertürk Abimden Özür Diliyorum Yazdığım Mesajlardan Dolayı Affet Beni
Gördüğünüz gibi seri bir şekilde ve katlanarak artan bir büyümeyle üzüldüm arkadaşlar. İyi misiniz ya? Harbiden ocak var galiba, birazdan ocaktan banlarsanız şaşmam. Kültigin, sen misin yoksa?..
:alkış::alkış::alkış::alkış:"Ertürk reyiz abimiz en sonunda mod olmuştur Allah'ın izniyle. Akşam ocakta toplantı var..."
Bu nasıl başlık ya