Eryap Proje 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 ile sektöre dönüş yapıyor

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
Eryap Proje 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 ile sektöre dönüş yapıyor

• Eryap Proje 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 satın alarak otobüs sektörüne geri dönüyor.
• Şirket, Metro Turizm filosunda çalışacak olan Setra otobüs sayısını yılsonuna kadar 10’a çıkaracak.
Uzun yıllardır yolcu taşımacılığı alanında tecrübeli olan Eryap Proje Mercedes-Benz Türk Bayii Hassoy Motorlu Araçlar’dan aldığı 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 ile sektöre dönüş yapıyor.
Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Eryap Proje firma sahibi Yunus Erdoğan, Mercedes-Benz Türk Bayii Hassoy Motorlu Araçlar Otobüs Satış Müdürü Selim Saral ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldılar.
Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan tören sırasında yaptığı konuşmada “Yolcu taşımacılığı sektöründe yeniden faaliyet göstermeye başlayan değerli müşterimiz Eryap Proje’ye 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 aracın teslimatını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yunus Erdoğan’a yaptığı bu büyük yatırımda markamızı tercih ettiği için teşekkür ediyor, işbirliğimizin devamını diliyoruz. Böylesine bir tecrübenin sektöre geri dönmesi hepimiz için büyük bir kazanım. Bu satışta emeği geçen Hassoy Motorlu Araçlar bayimize, Mercedes-Benz Türk Finansman yetkililerine gösterdikleri çaba ve destekleri için teşekkür ederim.” dedi.
Eryap Proje firma sahibi Yunus Erdoğan tören sırasında yaptığı konuşmada “Şirketimiz yolcu taşımacılığı alanında 35 – 40 yıllık tecrübeye sahiptir. Metro Turizm bünyesinde İstanbul – Samsun – İstanbul ve İstanbul – Bafra – İstanbul hatlarında çalışacak olan 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 otobüsleri bugün teslim almaktan son derece mutluyum. Yılsonuna kadar bu sayıyı 10’a çıkarmayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz yenilik ve konfor bekliyor. Bizim için yakıt ekonomisi de çok önemli. Bu yüzden Setra ve Mercedes-Benz markalarını özellikle tercih ediyoruz. Mercedes-Benz Türk ve Hassoy Motorlu Araçlar’a bu güzel işbirliği için teşekkür ediyorum.” dedi
Setra ComfortClass S 516 HD/2
Setra’nın ComfortClass ailesinin 500 Serisi’nin 13m ve 2 akslı versiyonu olan S 516 HD/2; Euro 6 motoru, aerodinamik tasarımı ve güçlendirilmiş karoserisiyle yarının özelliklerini bugünden bünyesinde barındırıyor. Mercedes-Benz tarafından geliştirilen 428 PS (315 kW) gücünde, Euro 6 normuna uygun, sıralı 6 silindirli motoruyla Setra kullanıcılarına benzersiz bir güç ve çekiş sunuyor. Euro 6 motor teknolojisindeki daha verimli yanmayla beraber araç daha az yakıt tüketiyor ve daha az emisyon üretiyor. Aracın yenilenen aerodinamik tasarımı, yüksek hızda otomatik olarak alçalan karoseri ve daha pek çok yenilik aracın yakıt tüketimini optimize ediyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Setra, en üst düzeyde güvenlik sunuyor.
Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Setra ComfortClass, en üst düzeyde güvenlik sunuyor ve yolcuları için her türlü konforu sağlıyor.
Mercedes-Benz’in yaygın servis ve yedek parça ağıyla da ComfortClass, Türkiye’nin her yerinde kullanıcısının yanında yer alıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst