İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eschat ?

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaklasik 1 yildir Eschat denilen sohbet appleti Muhabbet.net'in Destegi Bir cok sunucu tarafindan kullanilmaya baslandi , ve Eschat'in Cr appletin yerine tutmayacagina inaniyorum Sizin dusunceleriniz nelerdir Arkadaslar ? Hatta soyle biseyde Yapmayi dusunuyorum Eschat & CR arasinda Bir tur oylama gibi :) Destek olacak sunucular bulunursa ve Sohbet Siteleri bulunabilirse Tabiki

http://www.idealsohbet.com

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
teodor eschat dedigin java programi Tr'den cok yabancilara satilmaktadir. Buda demek oluyorki cr mr hikaye artik. Cr 2 saatte baglanamiyor + ozeline biri geldiginde kanala yansiyor ve bir nicki ozele aldiginda cok dandirik oluyor. Yani kisacasi eschat ayni mirc gibi olmus ve cok guzel. Zaten guzel olmasa TurkChat cr den vazgecip eschat almazdi. Onlar bu isi yillardir yapiyorlar sonucta.

cr: 2
eschat: 10

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
esChat Tamamiyle Bozacas Java Dan editlenmiştir. yazarlar aksine iddia ederse burdayım nerden mi biliyorum muhabbet ilk defa bunu kullandığında html kaynağında bozacas yazıyodu editleyip bu fiyata satıolar bence aç gözlülük bu...

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Raiden ; bence çok aşmıssın kendini editleyip mi ?
Ben bu forumda 5-6 ay önce başlık açtım ; ve dedim ki Bozacas 'dan edit olsa bile eSChat gibi yapım yapana 500$ vericez. 1 tane webmaster çıkmamıştı teklifime karşılık ; Demekki bu da emek olduğunu gösterir...
TEkrar diyorum edit diyip ; ahaha diyeceğine edit olabilir ama sende bana esChat 'in benzerini yap 500$ veriyim..

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben pek bozacasa benzetemedim nedense. Belki onun icinden bazi kodlari kullanmis olabilirler. Sonucta ortaya guzel birsey cikti.

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullandigimiz Cr applet cok hizli 2-3 Sn bir sure zarfinda acilmakta . Turkchat bence hicbisey bilmiyor Dogru yillardir bu iş icerisindeler fakat yapabildikleri bisey yok:) Sadece aylik ucretlerle site baglamayi biliyorlar .Turkchat'i deilde Myneti ornek versen bence daha dogru olurdu gibi
www.idealsohbet.com burad ki appleti incelersen ne kadar hızlı acildigini goreceksin :p

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
c4timer javalar görmek istiyosan webmaster firmasına git sana 5000 $ lık javalar göstersinler.. kendimi aşmadım doğruyu söylemek aşmak oluyos o senin bilgi ve algılama kapasitendir..

dll bozacas dan edit...

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webmaster Arkadaslarda soyle bi hava olusmus durumda Eschat olmazsa olmaz gibilerinden ornek : Bir siteye teklifte bulunuyorsun yahut sohbet bolumu konusunda anlasiyorsun Eschat istiyorlar? Aslinda Sohbet konusunda az cok bilgisi olan biri En dogru karari verecegine inaniyorum Bunun ispatida 8 aylık bir sure zarfinda online 200 uzeri user'e sahip olmamizi Gosterebilirim.

http://www.idealsohbet.com

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani ; tutumun acayip diyorsun ki bozacas 'tan edit bunu bir zaman başka forumdada bahsi geçmişti ; ve evet öyle bir şeyler demişlerdi. Ama sonuçta Bozacas 'tan edit olduğunu söyleyip onları ayıplamak bence 2. planda gelmeli ; sonuçta bence çok tatlı bir java ..
@teodor ; evet haklısın bence de eSChat olmassa olmaz konumuna geldi ; Ama biz eSChat 'sizde çok yol aldık ; yine alırız :D

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bozacas Editlenmis mi editlenmemis mi bi fikrim yok ama Yazan cocugun cok iyi bir Webmaster oldugunu biliyorum :) Amerikada egitim gordugunu ve Amerikada Webmasterlik hizmeti yaptigini duyumlarim arasinda

http://www.evrensoft.com

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden ? bedava bir dağıtımı alıyor editliyor para ile satıyor o zaman bozacas java nın hakları nerde kaldı ?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Raiden' Alıntı:
neden ? bedava bir dağıtımı alıyor editliyor para ile satıyor o zaman bozacas java nın hakları nerde kaldı ?
Kusura bakmayın ama sizin amacınız üzüm yemek değil, bagcıyı dövmek.
Adam cok güzel yapmıs. Harika yapmıs. Fiyatı biraz uçuk olabilir. Zaten zannediyorumki fiyatının uçuk olması sizin bu tarz'da davranmanıza neden oluyor.
Kusura bakmayın ama bir atasözü yazmak istiyorum : "Kedi ulaşamadıgı ciğere mundar dermis" . . Bu sözümü dilediğiniz kadar uzerinize alınabilirsiniz.
Eschat cok super bir applet. En azından ikide bir uyarı mesajları cıkmıyor.
Mirc tarzında. Bedava dagıtım bozacas'ında Pro versionu paralıdır.. Free appletini kullananda cok azdır. Cunku her tarafta kendi reklamları vardır.
Son olarak : Bozacas java'nın hakları nerde kaldı diyorsunuz..
Sizin konuyu getirmek istediginiz Lisans olayları ise ; emin olabilirsinizki yabancılar bizden cok daha iyi savunuyorlar haklarını.
Dolayısıyla öyle birsey olsaydı simdi coktan mahkemelik olmuslardı.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ArKaDas duygularima tercuman oldun . bende bunu kastetmek istemistim :D

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadas foruma yeni katıldım ama bu adamlar bu şekil yapmalarına sinir oluyorum madem yazılımcısın oturup kendin yaz... java imiş neden mundar diyimki allaha şükr paramda var almak istesem alırım hemen amaneden gereksiz para vereyim ki ??

kısaca krdeşim evrensoft isen kendin bişiler yapıcksın editlemiceksin..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Abicim adam zaten kendisi yazmış. Benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz ? Benimde webchat'leri olan sitelerim var. Bende eschat istiyorum. Neden Kullanıcıma Uyarı ekranı cıksınki ?
"Webmaster Inc tarafından saglanan icerige guveniyormusunuz ?" seklinde ?
Bence eschat super birsey. Ve editlenip yapıldıgını zannetmiyorum. Editlendigini düsünüyorsan, ve editlemek sana göre bu kadar kolay ise aynısını sen yapta görelim.

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben lafı çevirme bana ben sadece editlenmiş diorum... ve biliorum alalalal ne üsteliosun çağır adamlara sor ya edit mi bu diye kafan mı almıo?

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
editse somut kanıt gösterin, kanıt yoksa kapatalım bence.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ben bu chat olayını felan hiç kullanmadım...tam olarak bilmiyorum da. ama okuduklarımdan şunu anlıyorum. Eschat daha kullanışlı ve Cr ye göre daha az hata veriyor. Yani bir çok kullanıcı bunu söylüyor. Ve daha yaygın kullanılan yine Eschat. (Burda okuduğum kadarıyla) Yani ziyaretçiler eschatten daha memnunsa ve daha az sorun çıkarıyorsa ve bu kadar webmaster bunu söylüyorsa eminim bir bildikleri de vardır. Ve bence bizi editlenmiş olup olması hiç mi hiç ilgilendirmez diye düşünüyorum. Sonuçta bizim işimizi diğerinden iyi görüyorsa bende eschati kullanırım.

Ayrıca zaten bahsedildiği gibi de editlenmiş olsa veya bi sorun olsa eminim haklarını bizden daha iyi biliyorlardır ve bizden daha iyi haklarını savunabilirler...

Sonuç olarak bende sitemde(fun.gen.tr) chat odası açmak isterim. eschatin de bu başlık altında daha kullanışlı olduğuna karar verdim. Eschat kullanarak sitemizde chat odası açsak iyi olur. yardımcı olacak olan varsa msnimi biliyorsunuz... Yoksa canınız sağolsun :)

İyi Çalışmalalar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5