Bizi bize davet etmek çok zahmetli iş olsa gerek, baksanıza, cevap bile yok
forum konuşalım diye var işte.şimdiye kadar şu olsun bunu yapalım şu düzelsin diye açılan hangi başlık sonuç bulduki.. tak ettikçe üyeler geliyor bunu yapın diye sonra konuşuyo konuşuyo başlık kaybolup gidiyor.üyeler aklına geldikçe giriyor "ne ediyonuz la" diyor cevabına bile bakmak için birdaha girmiyor.
ben ve benim gibilerde explorer üst barına linki eklediği için canı sıkıldığında "iyinet yeni mesaj veya konu varmı acaba" deyip giriyoruz, mouseın scrollünü aşağı yukarı yapıp adres çubuğuna başka bir sitenin adresini girip uzaklaşıyoruz.
iyinet böyle.iyinet forum artık bu kadar.unutun eski günleri.ne yapacağız yani isyan çıkartıp sokakta eylemmi yapıcaz admine birşeyler yaptırmak için.yapmıyor etmiyor geçiştiriyor.ben size birsürü başlık gösteriririm araştırılıp yapılacak veya hazırlanıyor yazdığını.ama hiçbir tık yok.üstteki logoda muhtemelen birinin canı sıkılıp gönderdiği bir logo.adminin boş bi zamanına gelmiş koymuş.logo bile ne zaman değişir kimbilir.
boşverin işinize gücünüze bakın.
Olacak, olacak, olacak o kadar
sepulchral' Alıntı:murdock' Alıntı:tamam hergün her firsatta girer kontrol ederim.
Samimice bir soru sorucam.Samimi bir cevap istiyorum başkada birşey istemiyorum.
İyinet forumun bu halde kalmasının sebebi botnetçilerin tehditi ve r10daki mahalle bebeleri gibi olan çete insanlar yüzündenmi? www.iyinet.com un açık kalması saldırı almaması için mi forum bu halde? sebep nedir yani? ortada bariz bir şeyler var gizlenen ve görüyorumki çığırtkanlığımızdan zoraki 1-2 şey yapılıyor.davetiye sisteminin bir süre kalkıp forumun canlanması için kaçınılınıyor.Bana bu konuda gerçekçi bir açıklama yapabilirmisin.Konu burda kalacaktır.msnimde vs.. özelden görüştüğüm webmaster yok.
peepin r10a takiyle anlaşıp 1 ay kapattırıcam logları r10da yayınlanmıştı.sonradan oda kayboldu.sadece gerçeği istiyorum.
Bizim bu tür bir endişemiz yok. IYINET'in fazla üyeye ihtiyacı yoktur. Mevcut tabanı güvenilir kıldığımızda daha rahat olacaktır.
Biz burada kimse ile ilişki içinde değiliz. Davetiyeli üyeliği açarak elimize hiç birşey geçmez. Güvenilir ortam herşeyi yavaş yavaş yoluna sokacaktır.
Ben sizin gibi asla düşünmedim. Bir teori üzerine asla yorum yapmadım. IYINET hala saldırı almaktadır yer , yer. Bunlar bizim moralimizi , gücümüzü ve gelişmemizi bozamaz.
Yavaş yavaş ilerlemek herşeyi görerek ilerlemek en iyi ilerleyiş stilidir bana göre ve bende bana göre en iyisi olan kavramımı yürütüyorum.
Bir anda hiç bir şey iyinet-te değişmemelidir. Görüşlerin ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Yöneticiler yine otomatik mesajlar gibi ve Google cevaplarını andıran bir açıklama yapacak.
"Biz sizler için en iyisini yapmak istiyoruz, lütfen iyileşme sürecinde fikirlerinizi bizlerle mesaj yoluyla paylaşınız. Gerekeni yapacağımızdan emin olunuz."
Tırı vırı.. tırı vırı..
Anlaşılan o ki konu orada kalmayıp özel genele taşınmış.Bana bu konuda gerçekçi bir açıklama yapabilirmisin.Konu burda kalacaktır.msnimde vs.. özelden görüştüğüm webmaster yok.
Anlaşılan o ki konu orada kalmayıp özel genele taşınmış.
Forumun canlanması için bir takım değişikliklerin olmasını bizde bekliyoruz. O yüzden bu konuda yorum yapmayıp beklemeyi yeğliyorum.
Anlaşılan o ki konu orada kalmayıp özel genele taşınmış.
Forumun canlanması için bir takım değişikliklerin olmasını bizde bekliyoruz. O yüzden bu konuda yorum yapmayıp beklemeyi yeğliyorum.
Forumun gidişatını beğenmediğimi defalarca bende yazdım çizdim. Şu anda yönetim kadrosundayım. Herkesin beklentileri farklı, benimde beklentilerim var ve onların gerçekleşmesini bekliyorum. Ne kadar isterseniz isteyin birey olarak yapabilecekleriniz ortada. Sihirli değneğim olmadığı için beklemekten başka yapacak birşeyim yok.Sen yönetim kadrosunda değil misin? Sen beklersen forum böyle kalır tabi. Rengin pembe olsun diye mi sana yetki verdiler? Yap bir şeyler, bekleme..
Forumun gidişatını beğenmediğimi defalarca bende yazdım çizdim. Şu anda yönetim kadrosundayım. Herkesin beklentileri farklı, benimde beklentilerim var ve onların gerçekleşmesini bekliyorum. Ne kadar isterseniz isteyin birey olarak yapabilecekleriniz ortada. Sihirli değneğim olmadığı için beklemekten başka yapacak birşeyim yok.
Moderatorlükten çekilmek için daha erken. Eğer foruma bir renk veremeyeceğimi idrak edersem görevden ayrılmak benim için zevk olur.
Ben kendimi abartmadım ki, şunu yaptım bunu yaptımda demedim.Ayrıl o zaman; forum sahinlerinden olan ben, senin yönetici olarak forumda bir katkı sağlamadığını düşünüyorum. Sıradan bir üyeyle aranda bir fark yok. Takdire değer bir paylaşım veya çabada göremedik. Kusura bakma, gerçek...
Ben kendimi abartmadım ki, şunu yaptım bunu yaptımda demedim.
Bir takım vaatlerim de olmadı.
Kendimi süper bilgili biri olarakta lanse etmedim.
Beni yönetici olarak görmek istemiyor olabilirsiniz. Umarım değerlendirmesi gereken kişiler gereken değerlendirmeyi yaparak sizin layık olduğunu düşündüğünüz kişileri mod yaparlar.
Arkaplanda birşeyler olduğu kesin, ama şeffaflık yok.
Bu konu şuna benziyor;
Parti liderleri, muhalefetteyken iktidara veryansın ederler. Bilmezler orada işlerin ne şekilde olduğunu. Ama iktidar olunca, bir takım şeyler, bir takım x şahıs/karakterler tarafından bildirilince, mecbur kalıyorlar..
Ama sanmıyorum ki iyinetadmin veya x şahıs bu forumun kötülüğünü düşünsünler. Neden öyleyse? Şeffaf değiliz ki...
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/112248-durgunluk-5.html#post795772Bence dolandırıcılık dışında kalan kişilerin banları açılmalı ve banlarının kaldırıldığı, yönetimin değiştiği mail yoluyla bildirilmelidir. Özür değil ama bir davet olabilir.
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/112248-durgunluk-6.html#post795795Bu görüşünüz bir kısım için geçerli olabilir. Ama IYINET Forum kurallarını ihlal eden kişiler için ne özür nede davet gibi bir uygulama söz konusu olabilir. Ancak kendileri özür diler ise (dolandırıcılık ve sahtekarlıktan atılmamışlarsa) yönetici arkadaşlarla görüşürüz uygunsa açarız.