İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Esprinin Böylesi (admin yapmazsak üyeleri silecekmiş)

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün siteme girdim ve sitede süper bi espriyle karşılaştım, chat bölümüne bi arkadaş bişeyler yazmış çok güldüm.. :D

[ 20 Saat önce 05:47 PM] hekerBaba: Eğer Admin Yapmazsanız Tüm Üyeleri Silecem ve Konularıda Site Direk Benim Olacak, Yada Öyle Olmassa İndexi Atacam Site Direk Batacak.Bu Size Kalmış.

iletişim kısmına bazı mesajlar gelirdi güler geçerdim ama chat sayfasına böyle bişey yazanı ilk defa görüyorum.. :D
İletişim bölümüne gelen bazı yazılar:
1 - "Bu siteyi banaver istediğin pozisyona giriiiimmm" :D en çok buna gülmüştüm
2 - "Siteyi bana ver yoksa siteni heklerim"
3 - "Benim mause tıklamıyor ne yapayım"
4 - "Benim sitem daha güzel al baq http://emil2003.sitemynet.com/ "
gibi gibi gibi

şimdi ne yapıyım veriyim mi bu arkadaşa siteyi

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Vermezsen Adam Siteyi ele geçirecekmiş.. :) Ben olsam Verirdim :) Dimi... yorulmasın boşuna...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
birisi de bana yazmıştı; masa bitti, mause gitmiyor, ne yapmam lazım diye :)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Satmazlar mı ... 10 Ytl Teklif Et. :) Anında Satar, birkaç yıl boyunca da internetten para kazandım,Deli Para var o işte... Süper site yaptım ,hemen satıldı diye gezer :)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
sorsanıza. 3-5 bin dolardan aşağı diyecek mi bakalım :)
işi bilmeyenler hep öyle rakamlar telafuz ediyor..

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-Dünyanın en uzun ömürlü insanı Çin'de 253 sene yaşamıştır. (1680-1933)

yazmış adam yuhh artık diyorum ya tarih bilgini yiyim senin hiç mi Kur-an a bakmassın onu da geç hiç mi genel kültürün olmaz :)

Kur'ân-ı Kerim'de Hz. Nuh (a.s.)'m yaşıyla ilgili olarak şöyle denilmektedir:

"Andolsun ki. biz, Nuh'u kendi kavmine gönderdik de, o, dokuzyüzelli yıl onların arasında kaldı. Sonunda, onlar zulümlerini sürdürürken tufan kendilerini yakalayiverdi. Fakat biz, onu ve gemidekileri kurtardık ve bunu âlemlere bir ibret yaptık"

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç mi Kur-an a bakmassın

Kur'an'a bakıyor olsaydık, onu tam anlamıyla okuyup, tatbik ediyor olabilseydik, bu halde olur muyduk? Halimize bakın, Müslümanlar 32000 parçaya bölünmüş durumda. Mümin, müminin kardeşidir deniyor, birbirinizi sevmedikçe, tam manasıyla iman etmiş sayılmazsınız deniyor, biz ise halen birbirimizi nasıl aldatırız, nasıl kazıklarız, hatta nasıl şiddet uygulayabiliriz diye düşünüyor, hareket ediyoruz...

Biraz konu dışı oldu ama, kaç zamandır söylemek istediğim şeylerdi bunlar. Söyledim, rahatladım. ;)

Saygılarımla.
Kerem

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.