İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Etiketlerden Hit Almak

asi_ıssız

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
18
Reaction score
0
Arkadaşlar daha önceki sitemde kullandığım henüz 1 aylık olan sitemdede 1 haftaya kadar kullanmaya başlayacağım bir yöntemden bahsetmeye çalışacağım dilim döndüğü kadar.
Öncelikle çoğumuz web sitesi açıyor ama hit genel olarak bir sorun oluyor çoğunluğumuzda işte burada bu yöntemi sabırla uygularsanız inanın bayağı hit alırsınız.
Örneğin günde 5 yazı ekliyorsunuz sitenize diyelim bunlarla ilgili kelimeleri bu linkte aratıyoruz ve kutucuklar çıkıyor orada o kutucuklardan içleri boş olanları yani rekabet az olanları ve aylık aramaları düşük olanları alıp tabi yazımızla ilgili olanları abartmadan 3-4 tanesini alıyoruz yoksa google ile aranız bozulur.Etiket olarak yazımıza ekliyoruz.Ama bunu abartmadan eğer çok yazı ekliyorsanız 5 tanede falan 1 tanede yada 2-3 günde bir eklediğimiz yazılarda uyguluyoruz.
Diyeceksiniz ki az aramalar ile niye uğraşıyoruz ama bunlarda rekabet az olduğu için örneğin 10 aramadan 5-6 sı sitenize geliyor.Böylelikle bu etiketleri abartmadan google gözüne çok batmadan eklerseniz toplamda iyi bir hit sağlayabilirsiniz.

Birde ufak bir hatırlatma ben burada deneyimimi yazdım ancak bu daha önceden bilinen bir yöntemmiş.Yani bu yöntemi ben bulmadım ama ben kendi deneyimlerimle keşfettim. :)
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
bu fazla etiketlemeler adsense kullananlar için sorun oluyor, dikkatli etiket kullanmalısınız, yoksa filtreye girersiniz
 

asi_ıssız

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
18
Reaction score
0
Zaten fazla kullanılmaması gerektiğine dikkat çektim hocam mesela ben kapatmak zorunda olduğum ilk sitemde 1 ayda 60 tane böyle az aranan kelimeyi etiketlerde topladım ve 1 ayın sonunda hitime ek olarak 50-100 arası bir artış oldu ve bu artış düzenliydi ne bir artış nede bir azalma oluyordu
 

asi_ıssız

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
18
Reaction score
0
Fazla abartmadan mesela 5 yazı yazıyorsunuz değilmi günde bunda 1 taneye 3-4 tane eklebilirsiniz yada 5 yazınıza birer tane ekleyebilirsiniz eğer abartı olmadıkça dediğim gibi gerçekten etkili
 

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
2,107
Reaction score
51
Ben imzamdaki siteyi arama yaptım.
web siteri sözcüğünde 368 bin aylık arama olmuş fakat rekabeti düşük diyor bu tip etiketleri mi seçmemiz gerekir hocam?
 

asi_ıssız

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
18
Reaction score
0
hocam şöyle anlatayım durumu galatasaray uefa rekabet düşüktü ekledim yazdığım bir yazıya aylık araması ise bayağı yüksekti ama çok aşırı düşük hit aldım bundan 15.000 aramada 30 tık gibi birşeydi.Sonra bundan sonra yazdığım bir yazıya 1000 aylık araması olan bir sözcükten oranladığın zaman günlük 30 arama diyelim bundan enaz 9-10 tanesi siteme geldi.Yani rekabet düşük diyor ama genel olduğu için eğer iyi bir seo çalışmanız vs yoksa çok arkalarda kalıyorsunuz.Onun yerine 1 hafta boyunca günde aylık araması daha düşük olan etiketler ekleyin abartmadan daha iyi bir hit alırsınız.
 

BlaxeR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Haziran 2011
Mesajlar
69
Reaction score
2
Konum
İzmir
Google Kaliteli ve Az Etiketleri Seviyor. Fakat Biraz Abartınca Kapıyıda Gösteriyor ;)
 

piriyatel

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mayıs 2011
Mesajlar
24
Reaction score
0
Konum
avusturya
Evet Arkadasin dedigi gibi yapmistim il okudugumda ve gercekten etkili bir artis yakaladim suan sitem maynet haber ve maynet haberler kelimelerinde ilk sayfada (netparki) aylik 200 hit geliyor maynet kelimesindende 60 a yakin geliyor boyle baya orneklerim var Tesekkürler :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst