sohbet odaları

Etkili Text Reklam Vermek istiyorum

jackal

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
216 Aydır Üye
Text reklam etkılı olacak yanı kısaca :

Orneğin Program downlaod siteniz vardır, Download yazısının alt tarafına "Daha fazla program ındırmek için uye olun"
veya makale siteniz vardır başlığın yanına "makalelerı okumak için uye olun"
Oyun siteniz vardır Oyunların altına "Oyunları sorunsuz oynamak için uye olun" gibi text reklam vermek ıstıyorum,
Fıyatı ıyı olan 15 - 20 Kişiye reklam verebılırım fıyatları haftalık olarak yollayınız haftalık ıyı zıyaretçi aldığım kişilerde reklamı 2 - 3 aylık olarak uzatacağım

Reklamı Yapılacak site : Forum sitesidir yasadışı vb. bir forum değildir,

Müzik - absürt Sitelerine Reklam vermeyi düşünmüyorum

Saygılar

forumcuali

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
229 Aydır Üye
Text reklam etkılı olacak yanı kısaca :

Orneğin Program downlaod siteniz vardır, Download yazısının alt tarafına "Daha fazla program ındırmek için uye olun"
veya makale siteniz vardır başlığın yanına "makalelerı okumak için uye olun"
Oyun siteniz vardır Oyunların altına "Oyunları sorunsuz oynamak için uye olun" gibi text reklam vermek ıstıyorum,
Fıyatı ıyı olan 15 - 20 Kişiye reklam verebılırım fıyatları haftalık olarak yollayınız haftalık ıyı zıyaretçi aldığım kişilerde reklamı 2 - 3 aylık olarak uzatacağım

Reklamı Yapılacak site : Forum sitesidir yasadışı vb. bir forum değildir,

Müzik - absürt Sitelerine Reklam vermeyi düşünmüyorum

Saygılar
gazeteler..aramasında ilk 5 de olan p.5 olan siteye aylık 30ytl ye ekleyebilirim...kaliteli ziyaretçi..

pembekedi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Neverland
227 Aydır Üye
forumcualiden verim alınıyo gerçekten. ben de reklam alıyorum imzamda da belirttiğim gibi. mesaj gönederirsen bakabiliriz.

jackal

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
216 Aydır Üye
3 site ıle anlaştım,
teklıflerı değerlendırıyorum hemen :)

varyemez

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
4
Şube
Denizli
213 Aydır Üye
Banner reklam düşünüyorsanız 4 tane pr4 sitede aynı anda tekil 20-25 k arası 55 ytl aylık

jackal

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
216 Aydır Üye
banner düşünmuyorum 6 siteye reklma verdım teklıflervarsa değerlendırırız :)

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.