İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Evde Server

cipher

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Bir server makina toplayıp 512 adsl ile internete bağlamayı düşünüyorum. Böyle birşey mümkün mü ? İçinde 5-6 site atacam. Hızlı açılır mı. Kaç gb band yer. ve 512 adsl yeterlimi ?
 
H

hostcu1

Misafir
512 adsl demek 128 çıkış demek valla sitelerinde resim falan yoksa fyll txt bi siteyse yeret belkim
 

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2005
Mesajlar
3,975
Reaction score
2
Konum
İyinet
bu işlere 512 adsl işlemez. boşuna kasma hem bi ded kirası 150 YTL civarı hat hızıda gayet iyi donanımlada ugraşmıyorsun kasmana gerek yok. bu arada normal adsl gelmez bu işlere.
 

UguG

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Temmuz 2005
Mesajlar
546
Reaction score
0
Konum
İstanbul
512 adsl tekil anlık 15 kullanıcıyı bile zor kaldırır... zaten hepimizin makinaları server olacak güçte gerekli olan hat...
 

cipher

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Anladım teşekkür ederim. Yane bir barındırma firmasına vermek gerekli. var mı peyki bildiğiniz bir firma.
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
Donanimi kendim hazirlayacagim illa ki diyorsan ozellestirmek icin, makinanin herhangi bir veri merkezine baglayabilirsin. Arzu edersen Zincirlikuyu'ya yakin oturuyorsan 165 USD/ay fiyatla 1 megabit (cift yonlu) baglanti opsiyonumuz var. Veya butcen daha dar capli ise 256 kbps'ye daha uygun seceneklerde olabilir.
 
F

fenerli

Misafir
Anlık 3,4 ziyaretçi için 50-60 kb. geçmeyen sayfalarla idare edebilirsin ama çok birşey bekleme, deneyim sahibi olman için bunu yapmanı tavsiye ederim, bu sayede dns nedir server kontrolü nedir gibi birçok önemli tecrübeye sahip olabilirsin, daha sonra bir dedicated server veya co-location hizmet aldığında daha bilinçli olursun, bir managed veya unmanaged server kiralayarak bu tecrübeleri elde edemezsin, piyasaya sürekli "hostçu" çıkmasının sebebi olan kolay kullanımlı kontrol panellerini kullanan birisi olmaktan ileride olursun.
 

cipher

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
fenerli arkadaşım bana özele msn adresini yolalrmsın ?
 
F

fenerli

Misafir
cipher' Alıntı:

1. kime olursa olsun emir kipi kullanma(kasten böyle yazmadığını düşünüyorum) senden 10-11 yaş büyüğüm (forum da ne işin var dersen bu foruma sadece bayramda seyranda giriyorum)

2. forumlarda sorulmuş olan soruların forumların içerisinde cevaplanması taraftarıyım, aksi taktirde forumların bir anlamı kalmaz

3. msn için ise sadece iş ve sürekli irtibat halinde olmamız gerekenler için kullanıyorum.

Ayrıca bu konu ile ilgili forumda bilgili olanlar olduğunu biliyorum, herkesin foruma katılması daha güzel olur. Bu konuyu açıklayan Eylül ayı veya Ekim ayında PC dergilerinden biri bir sayı çıkardı. Bu da sana yardımcı olacaktır.
 

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2005
Mesajlar
324
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
5-6 tane site barındıracaksan al bir reseller kullan derim ne gereği var ki server ın , ama hosting v.s satışı yapacağım diyorsan tabi ki server kiralamalısın barındırmanı pek tavsiye etmem daha çok zahmetli olur en iyisi 5-6 site için reseller alman....
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst