İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Evercookie" Silinmeyen cookie

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
explorerda sürekli sayfa yeniliyor verdiğin kullanıma göre. veri çekimdede kaydetmede aynı şeyi yapıyor durmuyor sayfa. veri çekmedede alert yapıp ekrana firefoxdaki gibi cookieyi ve mesajı vermiyor. sürekli yeniliyor. firefoxda çerezleri silmeyi deneyemedim. ama tam anlamıylada kullanamıyorum şuan.

tam olarak veriyi kalıcı olarak kaydedicem ve bunu adam her giriş yaptığında kontrol edip girmek istediği bilgiyle phpde karşılaştırıcam. aynıysa girecek değilse giremeyecek bu yüzden veriyi sessiz sedasız sürekli sayfa yenileyip saçmalamadan kaydetip. phpde bunu alıp işleme sokabileyim.

explorer 8 de dediğim gibi sürekli sayfayı yenileyip duruyor verdiğin şekilde. tüm tarayıcılarda sıkıntı yapmadan yukardaki gibi kullanabileceğim şekilde yardımcı olabilirmisiniz?

superweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
explorerda sürekli sayfa yeniliyor verdiğin kullanıma göre. veri çekimdede kaydetmede aynı şeyi yapıyor durmuyor sayfa. veri çekmedede alert yapıp ekrana firefoxdaki gibi cookieyi ve mesajı vermiyor. sürekli yeniliyor. firefoxda çerezleri silmeyi deneyemedim. ama tam anlamıylada kullanamıyorum şuan.

tam olarak veriyi kalıcı olarak kaydedicem ve bunu adam her giriş yaptığında kontrol edip girmek istediği bilgiyle phpde karşılaştırıcam. aynıysa girecek değilse giremeyecek bu yüzden veriyi sessiz sedasız sürekli sayfa yenileyip saçmalamadan kaydetip. phpde bunu alıp işleme sokabileyim.

explorer 8 de dediğim gibi sürekli sayfayı yenileyip duruyor verdiğin şekilde. tüm tarayıcılarda sıkıntı yapmadan yukardaki gibi kullanabileceğim şekilde yardımcı olabilirmisiniz?
Internet Explorer'de test edemiyorum. Internet Explorer ile scripti yazan kişinin sitesine girdiğimde bile devamlı refresh nedeniyle kilitleniyor.

jxc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ömrünün çok uzun olacağını tahmin etmiyorum.Zira kullanıcının istemi dışında veriler işleniyor.Buda ileriki antivirüs güncellemelerine virüs gibi yansıyabilir.Bunu kullanan sitelerde google'dan fişlenebilir.

Benim düşüncem bu.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aslında sistem gerçekten çok güzel. eğerki php yi iyi bilen arkadaşlar incelerse kullanışlı hale gelebilir. dediğin gibi sitesine explorerla girdiğindede refresh atıp duruyor.

bozalic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sistem site sahipleri için güzel görünebilir ama kullanıcılar için aynı şeyi söylemek mümkün değil...

Levye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam bu yaptığınız şey resmen trojan. Kullanıcı güvenliğini sağlamak için başvurduğunuz yöntemlere bakın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.