İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Evime Gelen Çiçekler..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence öyle bişiy yapma bu ondada bazı sonuçlara yol açar unutma karşı komşun pek uzak bi insanda diğil.. bence sevgiline anlat eğer anlayışlı bi insansa tepki vermemeni anlayışla karşılıcaktır.. kız eninde sonunda bıkar ztn olmadı parası biter (şimdi düşündümde kız yemek yemiyo kapına gül bırakcam die git konuş :p )

bu teklifide değerlendir.. kızı kırma uzun süreler yüzyüze bakıcaksınız...

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kamerayla Yakalamadım..
Sabah Bir kapoı Açıldı.. Tam Giyiniyodum.. Ama Kalkar kalkmaz Baktım Çiçek yok.. Daha Sonra Tam Kapıyı Açtım.. Karşı Kapı Kapandı Ve Ayaklarımda Bir Gül..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sabah biraz erken kalk ve "kim olduğunu bilmiyorum ama nişanlımla mutluyum" vs. bişiler yaz not bırak çiçeği koyacağı yere, mesajı alsın kız. hem kim olduğunu anlamadığını düşüneceği için ileride sorun çıkmaz hiçbirşey yokmuş gibi komşuluk devam eder hem de kızı kırmamış olusun.

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi bak bence kızı pasla forumdan birisine madem nişanlısın bu kadar ilgilide erkek war pasla girine hatta açık arttırma fln yap gittigidiyorda

" kapıya çiçek bırakan düşünceli sevgili arıyanalara " diye

telefonunu sat abi o kullanılmış tanga muhabbeti gibi en az bi 5-10 milyar kırarsın bence :)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
abi bak bence kızı pasla forumdan birisine madem nişanlısın bu kadar ilgilide erkek war pasla girine hatta açık arttırma fln yap gittigidiyorda

telefonunu sat abi o kullanılmış tanga muhabbeti gibi en az bi 5-10 milyar kırarsın bence :)

Gaddar Duygusuz insan Seni :)

B

bazobehram

Misafir

Böyle bişe düşünüyorsan talibim. :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
19 yaşında ve bi erkek için çicek bırakıyo kapıya , ya çok çirkin yada harbi aşık sana bence konuşman en iyisi yoksa sonra bazı hayallere kapılır başına bela alırsın

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ankara olsaydı ben ilgilenirdim ama Ankara'da değilmiş o yuzden konuscaksın data yapcak birsey yok :p

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yoksa datagrup çok mu film izliyorsun bu ara ? Hani kişilik bölünmesi filan şimdi gelsek sizin apartmanda 1 katta iki dairede yoktur :D sen 19 yaşında mıydın? :p

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hergün hergün iyi masraf yaa adsenseden mi kazanıyor ki gül parasını ablamız. ya ben hala günde bir gül parası kazanamıyorum :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bence kapının karşısında gizli kamera var, her çiçeği aldığın sahne kayıt altında, en sonunda bombayı patlatırlar
Kameraya el sallayın :)

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi kız birde bu cocuktan duyup görüp fln bu forumu okuyormuş alllah düşün rezilliği bahhaaaaa bittin olm sen kıza ben söliycem forumun adresini

görürsün sen o zaman laleyi :)

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hep kapıma çiçek bırakan bir sevgilim olmasını istemiştimdir. Peh..

O kızı kırma ya ben sponsor olayım ikisinide al :D Düğün salonuna 468*60 banner atarsınız ödeşiriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5