- Katılım
- 23 Temmuz 2006
- Mesajlar
- 9,530
- Tepki puanı
- 112
İlk baş oylamayı izmir kazandı denilmiş sonrada oylamanın devam ettiğini söyliyerek ilk oylama iptal edilmiş ve ikinci oylamada da milano kazandı deniliyor...
yazık oldu..
ekmek çıkmadı bu sefer..İzmir alsaydı " bakın biz yaptık " diye çıkarlardı piyasaya. " izmiri istiyorum" diyordu ya, Expo güzel bir ekmekti ama yemedi..
yazık oldu..
ekmek çıkmadı bu sefer..İzmir alsaydı " bakın biz yaptık " diye çıkarlardı piyasaya. " izmiri istiyorum" diyordu ya, Expo güzel bir ekmekti ama yemedi..
İzmir yerel TV'si öyle demiyordu ama hocam. Baykal'ın ateşli konuşmasının kaç kişiyi etkilediğinden ve İzmir belediyesinin çalışmalarından bahsediyordu. Tabi bir iş becerilemeyince sorumlu bulmak kolaydır ve muhtemelen hükümetin başına patlayacak. Ama burda tek bir sorumlu aramak yanlış. Orada parmağı olan herkesin bu komediden iyi bir ders alması lazım.
Expo jüri delegeleri Nisan 1 şakası yapmıştır canım, organizasyon kesin bizim.
ABli dostlar söyledi
aziz başkan (ismi sildim) (belediye meclis üyeleriyle), kaç kere gitti uzakdoğu ülkelerine -fındık yiyerek- biliyormusunuz da Milano'nun diyorsunuz. Yani kesin bizim bu ekspo.
Expo İzmir'in olmasaydı D.Baykal ve ekibi çoktan mahkeme yolunu tumuştu. Hem 3te2 çoğunluk bile olmamış görünüyor, 151delegeden 86sı Milano'ya görünüyor; 102 tane delege Milano!ya oy vermeliydi ki kazansınlar.
Şaka değilse, 3gün sonra yargıdayız, adil bir oylama olmamıştır, oylamada hata vardır.
bunları görmüyorsunuz ne hikmetse
Favorites yazınca " aman siyaset " ..
vay vay vay..güzel iş..devam..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.