İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Extreme hitleri niye saymıyor

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Extremede sorunmu var? Bugünkü 60 hiti saymış ondan sonraki hitleri saymamış.Referans siteleri falan sorunsuz gösteriyor ama ziyaretçi sayısı sabahtan beri 60 diye gösteriyor.Takılmış gitmiyor.Sizdede aynımı?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
acaba türkiyeye yeni üyelikleri kapatınca mevcut üyelirikler üzerinde yeni bir düzenleme yapıyorlar olmasınlar

ruud

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
konusu açılmışken yurt dışından birisi extreme kaydı yapabilir mi? yapcak olan bir hayırlı insan pm atarsa sevinirim.

ruud

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Breeze nasıl yani, sadece açmarken kontrol etmiyor mu? yani hitimin Türk kaynaklı olması kapatmaya neden olur mu ki?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Evet bendede extreme şuan düzeldi ama 300 hiti yedi.

Ruud elimde boşta extreme hesabı var.5ytl..

ruud

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ruud elimde boşta extreme hesabı var.5ytl..

yuhh...

başka birşey deme gereği duymuyorum. :)

öyle bir at gözlüğü takmışsın ki gözüne sanki extremetracking'den başka istatistik aracı yok. durduk yere ağzımı açtırıyorsun arkadaşım ayıptır.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sabah 5 ile bilmem kaç arası bakım vardı.. Belki ondan olabilir.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Breeze nasıl yani, sadece açmarken kontrol etmiyor mu? yani hitimin Türk kaynaklı olması kapatmaya neden olur mu ki?

Br yerde okuduğumu hatırlıyorum
"Hesap açtırdım ertesi gün kapandı" diyen birini
Şimdi aradım ama hangi konuda okuduğumu bulamadım; gelen hitin %90 'ı Türk hitiyse hesabı sil gitsin kodunu da yazmışlardır bence.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
yuhh...

başka birşey deme gereği duymuyorum. :)

öyle bir at gözlüğü takmışsın ki gözüne sanki extremetracking'den başka istatistik aracı yok. durduk yere ağzımı açtırıyorsun arkadaşım ayıptır.

Ben başka istatistik aracı yok demiyorum zaten.Ama extreme açamayacağına göre extremeyi çok istiyosan illa extreme olsun diyosan 5 ytlye satıyorum extreme hesabını.Zorla bişey sattığım yok.İllaki extreme olsun diyene satıyorum hesabı..

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BEn de de saymıyordu 2 gun once konu acmistim Gokhan arkadasim sen yazmıstın extremeyi her sayfaya Koy diye evet her sayfadaydı.Ama extreme bende suanda yine aynı hitstats koydum arasında baya fark var :)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
extreme alamamak ne demek ben onu anlamadım ?
Siz şimdi extreme e girip kayıt olamıyor musunuz ?
Ya da şöyle sorayım ?
Proxy icat edildi duyanınız göreniniz var mı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.