Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

face üye cekme olayı nedir

roymand

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
merhaba arkadaslar artık herkes hile hurda ile üye cekiyor sayfasına bunun sırrı nedir otolike olayı nedir bunları biri anlatırsa sevinirim nasıl üye cekebilirim bende sayfama bilgili arkadas pm ile msn atsın işin sırrını bi öğretsin karsılıgını alır :)

PR3D4T0R

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Bana Öğretene Sitemde Reklamını Yaparım 1 Aylık :D

yaramaz62

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
69
bende kodu war ama ben kullandım işe yaradaı sız kullanamazsanız o başka

lannetpower

0
Üye
Açılan Konu
16
Ben İframe İle Yapıyorum. Yani siteme girenler beğenmiş oluyor =) Ama şöle Bişi var ben bunun nasıl yapıldığını söyleyipte neden karşıma üye kasan birini çıkartiim bu yönden düşünüm pm atmayın =)

PR3D4T0R

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Ben İframe İle Yapıyorum. Yani siteme girenler beğenmiş oluyor =) Ama şöle Bişi var ben bunun nasıl yapıldığını söyleyipte neden karşıma üye kasan birini çıkartiim bu yönden düşünüm pm atmayın =)

Anlatmaz mısın Şimdi ?

roymand

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53

hocam su olayı bi anlat

yaramaz62

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
69
kardeş iframe kodunu bulcan işte :D sonra da sayfanın begen kodunu alcaksın iframe koduyla değiştirceksın :)

PR3D4T0R

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Düzgün Bir Dille Anlatın işte :D

çatlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
100

PR3D4T0R

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57

lannetpower

0
Üye
Açılan Konu
16
Çatlak arkadaşın deği olay linke verme benim bahsettiğim isteye grince beğenik olarak direk geçio zaten milletin Ben LİNKE TIKLAMAISNImı beklicem :) bilgi almak isteyen arkadaşlar www.denizcaglar.com a girerek canlı deestekten Bilgi alabilirsiniz veya [email protected]

bigado

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
94
face sayfalarına birçok üye çekme yöntemi var mesela web siteniz var siteye girenler biryere tıkladığında sizin sayfanızı beğeniyor facebook hesabı açıksa tabi you tubede clickjacking yazın aratın videolar çıkar nasıl olduğunu daha iyi anlarsınız ama bu tür yollarla sayfa büyütmek ileride sayfanızın kapanmasına yol açabilir çünkü facebook sayfa kurallarında sayfanıza kişiler kendi rızalarıyla gelmelidir gibi bir yazı var ileride sayfanız bu yüzden kapanabilir.