Facebook Access Token Oluşturma – Nasıl Yapılır?

Noventa

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
122
Reaction score
5
Daha kolay kullanım hakkı ve bunun yanı sıra yapmak istedikleri işlemleri daha geniş ayrıcalıklar ile yapabilmelerine olanak tanımakta olan Facebook, kullanıcılarına her yeni bir gün içinde çeşitli güncelleme ya da yenilikler getirmektedir. Söz konusu olan yeniliklerden birisi olan access token kullanıcıların çeşitli sayfa ve kişilerin paylaşımlarına erişim sağlayabilmelerini bunun dışında da kendi içeriklerine hızlı ulaşma ve değiştirme kolaylıkları sunmaktadır. Ticari amaç ya da hobi amaçlı olarak açılmış olan sayfa ya da hesaplar için beğeni ya da sayfa kasma işlemleri içinde oldukça kullanışlı olan uygulama için, öncelikle bir üyelik oluşturmak gereklidir.

Facebook Access Token Nasıl Alınabilir?
Hesap ya da sayfalarınız üzerinde değiştirmek istediğiniz özellikleri sorunsuz olarak eyleme dökebilmek için kullanılan satın alma işlemi için access token nasıl alınabilir sorusu da yaygın olarak sorulmaktadır. Token alma işleminde öncelikle hangi amaçla alınacağı konusunun belirlenmesi ve daha sonra buradaki linke tıklamanız gerekmektedir. Süreleri kendinize uygun olarak belirleyecek olduğunuz satın alma işlemleri için daha geniş anlatımı link üzerinden bulabilirsiniz. Token alabilmek için ayrıca ID adresinin bilinmesi gerekmektedir.
Token İçin ID Adresi Alma İşlemi
Kolay şekilde hsapların yönetilmesi ve daha çok beğeni alınabilmesi için gerekli olan token için ID adresi alma yöntemi ihtiyacında https://developers.facebook.com/ adresinden yararlanmanız gerekmektedir. İlgili sayfadaki yapmanız gereken adımlar ise şöyledir:
  • Add a new App üzerinden kod alın.
  • Aldığınız kod, aynı zamanda id adresidir.
  • İD adresinin ardından token alma işlemine geçin ve Advanced kısmındaki kodu kullanın.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst