İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Arkadaş Ekleme Hilesi [1000 Kisi Ekleme]

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bu yöntemler artık tutmaz. mail listesi yükleme işini bundan 2-3 sene önce sürekli hesaplar açıp yapsaydık şimdi milyonlarca üyesi olan sayfalarımız olurdu ama facebook artık her türlü önlemi aldı. hesap açınca direk telefon numarası istiyor, 5 - 10 kişiye link yollayınca spam sayıyor, kalabalık mail listesi yükleyince direk engelliyor vs. belki günde 50 kişilik mail listeleri ekleseniz bişey olmaz ama bu şekildede bir yere varılmaz. şu anda bu işlemi google plusda yapabilirsiniz ama orda da çoğu mail google plus'a kayıtlı çıkmayabilir henüz :D

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
bu yöntemler artık tutmaz. mail listesi yükleme işini bundan 2-3 sene önce sürekli hesaplar açıp yapsaydık şimdi milyonlarca üyesi olan sayfalarımız olurdu ama facebook artık her türlü önlemi aldı. hesap açınca direk telefon numarası istiyor, 5 - 10 kişiye link yollayınca spam sayıyor, kalabalık mail listesi yükleyince direk engelliyor vs. belki günde 50 kişilik mail listeleri ekleseniz bişey olmaz ama bu şekildede bir yere varılmaz. şu anda bu işlemi google plusda yapabilirsiniz ama orda da çoğu mail google plus'a kayıtlı çıkmayabilir henüz :D

zamanı gelsin onuda bulurum :yeho

ulkembetil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam malesef hiç bir işe yaramıyor ... kimseyi eklemiyor eklendi dio ama eklemiyor

Partizano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu sistem çalışmıyor..Daha doğrusu bu şekilde arkadaş sayısı artmıyor sadece facebooka yüklediğiniz e-mail adreslerine bakıyorlar eğer üye olmayan varsa onlara davetiye gönderiyorlar o kadar.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Bu sistem çalışmıyor..Daha doğrusu bu şekilde arkadaş sayısı artmıyor sadece facebooka yüklediğiniz e-mail adreslerine bakıyorlar eğer üye olmayan varsa onlara davetiye gönderiyorlar o kadar.

sadece gülüyorum :şekil:

Partizano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sadece gülüyorum :şekil:

Çalışmıyor. Yaptığınız işlemi söyleyeyim... Konunun başında söyledğiniz gibi bir çok facebook lullanıcısının bilmediği ama facebookun bir uygulaması olan txt veya diğer fromatlarda kaydettiğiniz e-mail adreslerini facebook hesabına yüklüyorsunuz... E-mail adreslerinin sahipleri eğer facebookta ise davetiye yolluyorsunuz ve toplam 5000 tane e-maile böyle davetiye yollayabilirsiniz. Bu 5000 kotasını aşdığınızda o gün bu uygulama size kapatılır ve daha sonraki günler aynı şekilde devam edersiniz taki 5000 arkadaşınız olana kadar... Bunlarla uğraşana kadar Arkadaş ekleme gruplarına takılsanız daha hızlı ve çabuk arkadaş toplarsınız... Emin olun.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Çalışmıyor. Yaptığınız işlemi söyleyeyim... Konunun başında söyledğiniz gibi bir çok facebook lullanıcısının bilmediği ama facebookun bir uygulaması olan txt veya diğer fromatlarda kaydettiğiniz e-mail adreslerini facebook hesabına yüklüyorsunuz... E-mail adreslerinin sahipleri eğer facebookta ise davetiye yolluyorsunuz ve toplam 5000 tane e-maile böyle davetiye yollayabilirsiniz. Bu 5000 kotasını aşdığınızda o gün bu uygulama size kapatılır ve daha sonraki günler aynı şekilde devam edersiniz taki 5000 arkadaşınız olana kadar... Bunlarla uğraşana kadar Arkadaş ekleme gruplarına takılsanız daha hızlı ve çabuk arkadaş toplarsınız... Emin olun.

Bak bi hesap aç. o txt email adreslerinin arasına o yeni hesap actıgın emailini ekle. diğer hesabdan dene bakalım oluyomu olmuyomu : ) ben denedim oldugu içinde koydum 3-4 kişi daha derse konuyu editlerim linkide kaldırıım

Partizano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bak bi hesap aç. o txt email adreslerinin arasına o yeni hesap actıgın emailini ekle. diğer hesabdan dene bakalım oluyomu olmuyomu : ) ben denedim oldugu içinde koydum 3-4 kişi daha derse konuyu editlerim linkide kaldırıım

Hocam, ben birşey ıspatlama peşinde değilim...

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Teşekkür ederim abi, işe yarıyor. Ancak telefonla onaylama sorunu beni bozdu. Acaba kendi telefonumu yazsam bir sorun olur mu yoksa bunu aşmanın bir yöntemi var mı ? Şimdiden teşekkürler... :)

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Teşekkür ederim abi, işe yarıyor. Ancak telefonla onaylama sorunu beni bozdu. Acaba kendi telefonumu yazsam bir sorun olur mu yoksa bunu aşmanın bir yöntemi var mı ? Şimdiden teşekkürler... :)

Telefonla onay konusu benide bozuyo ama benim gibi yapın telefonunuzu onaylayın daha sonra gizlilik kullanın bişey olcagını sanmıyorum:tili

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Öyle olsun bakalım :) Eminsin ama değil mi ? Gencim daha başım derde girmesin :D

Partizano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ozaman kötülemeyin konuyu

Eğer kötüleme olarak algılandıysa teşekkür özür dilerim... Bens adece Başlıkda Facebookta Arkadaş Ekleme Hilesi diye okudum... Bu hile değilki, facebookun legal sıradan bir uygulaması...Sadece kullanıcıların çoğu bilmez. Bunu vurgulamak istedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

serdara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biri bu nasıl yapıldığını deteylıca anlatabilir mi yada resimli anlatım yapın lütfen :mad::mad::mad:

Ekleme: biri bunu resimli veya daha deteylı anlatabilirmi video yu izlymrm

mayyak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Kimse denemesin boşuna 14 gün arkadaş ekleme engeli gibi yasaklamalar alma ihtimaliniz çok yüksek 2 tane denedim ikisindede 14 gün engel aldım üstüne üstelik yolladığım arkadaşlık istekleride iptal oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Buyrun Arkadaşlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5