İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Arkadaş Ekleme Hilesi [1000 Kisi Ekleme]

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Arkadaşlar Tamamen Ceza Olayı Kalktı. Sistem Değişti. Artık Arkadaş Ekleme Uygulaması Yapma Aşamasına Geldik : )

Bir Kaç Güne Kadar Tek Bir TıklamayLa 10'ar 10'ar Arkadaş İstekleri Gönderecek.Aynı Şekilde Sizlerede ArkadaşLık İstekleri Gelecek.

Uygulama Yapımcısı

http://www.facebook.com/aAmirgan

Ekleyip İstediginizi Sorabilir Facebook iLe İlgili İstediginiz Konuda Yardım Alabilirsiniz

Yakın Zamanda uygulama Bitecegi İçin Bu Konuyu Takip Edin Uygulamadan Sizlerde YararLanın.

Ozamana Kadar Aşagıdaki Linkteki Hileden YararLanabiLirsiniz

Facebook Arkadaş Ekleme Uygulaması | Full HD Film izLe

Son Güncelleme : 3 Kasım 2011

Konu Düzenlendi Artık Uygulama Geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Guyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Profil kasıp satacağım şuan 200 kişi var fake profilimde nasıl yükseltcem engel geliyor sürekli nasıl olacak bilen var mı şimdiden teşekkrler

4tech

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
hocam ındırmıyor vs duzgun bır yer verın ya

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Uygulama Bitmiştir. Son Kontrolleri Tamamlıyoruz
Uygulamanın Demo Haline BURADAN Ulaşabilirsiniz. Yarın Ögleye Dogru Tam Anlamıyla Bitmiş Olacaktır.

Ekleme: Uygulamamız Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii : )

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben aynen eski yönteme göre yapıyorum da arkadaşlık daveti göndermiyor. şunu yazıyor:
Bu adres defterindeki herkes zaten Facebook'ta veya önceden davet edilmiş

zaten arkadaşlık daveti göndermiyormuyuz kayıtlı üyeye? anlamadım

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
KrediLi sistem yapmamızın nedeni kötüye kullanımı engellemek için yani adam geliyo fake hesap acıyo kasıyo ve satıyo.Yoh öLe bi dünya.

pRofil kasıp satanları biliyorum. buna yardımcı olmak için paylaştım saten

Biraz fazla çelişkili olmuş. İki mesajdan birini düzenlemek iyi olacak bence.

Bu arada gayet güzel bir sistem iyi düşünülmüş.

Doqanay_191o

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana İhtiyacım War Kardesim

Kardeşim Benim Facebook'um Toplam 1.454 Arkadaşvardı Ama Beni Facemi Ben Meraktan Dave Veya Topluluk Yaptım :ağla: Bunun Düzeltme Yolunu Bulamadım Ama Senin Bu Ark'lık pRoqramını Gördümve Benim Dermanım Sen oLacağına Karar Verdim Şuan Yeni Bi Facebook Açtım Bu Proqram Dolasılığıyla Ark Larımı Tekrardan Ekleyeceğime İnanıyorum Seninde Yardım Edeceğine İnanıyorum Lütfen Yardım Et Kardesim Allahını Seversen Eski Facem qeLsin Yada Yeni Facem'de Eski ArkLarım oLsun Tek isTeğim O :ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::ağla:

Ekleme: Kardeşim Benim Facebook'um Toplam 1.454 Arkadaşvardı Ama Beni Facemi Ben Meraktan Dave Veya Topluluk Yaptım :ağla: Bunun Düzeltme Yolunu Bulamadım Ama Senin Bu Ark'lık pRoqramını Gördümve Benim Dermanım Sen oLacağına Karar Verdim Şuan Yeni Bi Facebook Açtım Bu Proqram Dolasılığıyla Ark Larımı Tekrardan Ekleyeceğime İnanıyorum Seninde Yardım Edeceğine İnanıyorum Lütfen Yardım Et Kardesim Allahını Seversen Eski Facem qeLsin Yada Yeni Facem'de Eski ArkLarım oLsun Tek isTeğim O :ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::ağla:

kavgala

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O kadar çok kişiye arakdaş isteği yolluozya onlar mecbur kabul etmez zorundalarmı veya hepsi kabul etcekmi veya ne zaman kabul etcekler onlar gerçekte olan insanlarmı rastegele oluşturulan facelermi

n30l4

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar facebook'da onaysız kisi ekleme var nasıl oldugunu bilen varmı ya kisiye arkadas istedigi gonderıldıgınde arkadaslık ıstedıgını kabul etmeden kendini arkadaslıstesine eklemiş oluyorsunuz. bilen varsa yardım ederse cok memnum kalıcam

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5