Facebook İstedigin kadar abone sifre istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E
efsann226
Misafir
Meraba arkadaslar bugfün size süper bi facebook hilesi vercem hicbir yerde yok

arkadaslar istediginiz kadar abone ve durum begenisi istediginiz kadar arkadas ama +5000 den fazla :D

olmuyor ve asla sifre istemıyor sadece verecegim siteye girip facebook unuza ne kadar arkadas

abone durum begenisi isterseniz yapıyorusun veee bam 1 saat icinde en az 1 saat icinde abonelerınız

+5000 ve durumlarınızıda +3000 kisi begenmis olcak

İSTE LİNKK

yalnız birlestirin yeniyim o yüzden :D :zıpla:zıpla:zıpla:zıpla:zıpla:zıpla:tili

0
Onaylı Üye
Üye
Link'in Vürüs Programından Gecilmiş Ve Sonuclarını Lütfen atarmısınız ?
Daha Bgun Üye Olmussunuz Hemen Konu Acmışsını '

Aklıma Direkmen,Keylogur Geliyor Dikkat Edin Sonradan Faceleriniz Gitmesin Beyler Bayanlar

0
Onaylı Üye
Üye
hiç güvenesim gelmedi :) bu konuyla alakalı bir haber okumuştum siteneye form oluşturup bilgilerin girilmesi isteniyor şifre v.s ve sonra kaç arkadaş istiyorsunuz :) daha sonrası malum

0
Onaylı Üye
Üye
http://www.formbuddy.com bu siteye yönlendiriyo kısaca anlatsana ne yapıcamızı daha öncede girmiştim bu siteyi ama pek fazla uğraşmamıştım ?

Ekleme: galiba yanılmıyorsam bu sitede forma girilen bilgileri size yolluyor şifre vb sana gelmiş olyor galiba !

0
Onaylı Üye
Üye
sakın inanmayın böyle şeylere arkadaşlar. saçmalıktan başka birşey değil..!

0
Onaylı Üye
Üye
http://www.formbuddy.com bu siteye yönlendiriyo kısaca anlatsana ne yapıcamızı daha öncede girmiştim bu siteyi ama pek fazla uğraşmamıştım ?

Ekleme: galiba yanılmıyorsam bu sitede forma girilen bilgileri size yolluyor şifre vb sana gelmiş olyor galiba !
arkadaşım keyloger var icinde o zaman... iyinette kontrol edenmi kaldıki in cin top oynuyo ... daha konuyu gören moderatör kalmamıs

0
Onaylı Üye
Üye
Link kaldırıldı ve üye uzaklaştırıldı, uygulamayı kullanarak şifresini girenler değiştirsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri