rss graffiti kullanmaya başladım ama bu rss konular facebookun neresinde çıkıyor göremedim
sayfanıza eklemeniz gerekiyor.
rss graffiti kullanmaya başladım ama bu rss konular facebookun neresinde çıkıyor göremedim
rss graffitiye giriyorum sol taraftan grubu seçiyorum ama çıkan birşey yok henüz
Hocam yazınızı okudum elinize sağlık şunu eklemek istedim Türkler Yeni çıkan Teknolojilere Meraklanma örneğini yanlış kullanmışsınız Cep Telefonu demiş olsaydınız bunu anlardım fakat araba yanlış çünkü Tarih boyunca Türk milleti bineğe önem vermiştir.
Facebook nedir dersen Abazaların dışarı çıkıp da yanından geçerken konuşamadıkları kızları tavlama ümidi ile dolaşması, İnsanların hiç korkmadan donunun rengini dahi ilan edebileceği asosyal paylaşım sitesi, Benim içinse siteme hit çekmek maksadıyla bağlantı paylaştığım site
rss graffitiye giriyorum sol taraftan grubu seçiyorum ama çıkan birşey yok henüz
teşekkürler rss grafitiyi yaptım ama gurubumun hayranı cok az daha nasıl çoğalıtırım tşkler işte gurubum http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Biletsiz-Sinema-Keyfi-Ucretsiz/177025948981048
sayfaya yönetici almak istiyorum ama güven konusunda şüphelerim var, sayfamı çalmasından korkuyorum. beni silemeyecek, sayfamı ele geçirmeyecek bir yönetici sistemi var mı?
ADMİNE Bİ SORUM OLACAK BU SİTEYİ BİRAZ GEÇ FARKETTİM AMA. BENM BİTANE FAN SAYFAM VAR FAKAT YENİ BİTANE DAHA AÇTIM ÖTEKİNİ KAPATICAM. ACABA ÖTEKİ FANIMDAKİ HAYRANLARI BURAYADA AKTARMAM MÜMKÜNMÜ ???