İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Okey Oyunu - DosyaLarı - FuLL APP indiR

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
okeyoyunu.gif
Arkadaşlar biliyorum ki bu oyun dosyalarını herkez arıyo : )Ben buldum internette ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi Ne Bu ? Onu anlatıyım. Bildigimiz facebookda oynadıgımız okey oynu varya birebir aynısı. Tüm dosyalarını bırak sql dosyasından tut her bi şeyi var. Şimdilik kusura bakmayın sadece okey oynunu bulabildim.
Şimdi tabi dosyalarını direk burada paylasmayı düşünmüyorum. Nedenini sorma hacı napcan ?
Şimdi bu dosyaları istiyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz her neyse işte bişeyimiz bu konu altına yorum bırakıyor. Ben istiyorum diye. Yazdıgı E-mail adresine gönderiyorum.
DosyaLarın Resmini göRün bi rahatLayın : )

Facebook Okey Oyunu – DosyaLarı – FuLL APP RESİM 1

Facebook Okey Oyunu – DosyaLarı – FuLL APP RESİM 2

Şimdi Bu Sadece Windows SunucuLarda CaLısır Onu Bastan Bir SöyLeyimdeee

Dosyayı ALan ArkadaşLarım;
mysql-connector-java-3.1.11-bin.jar Dosyasını Sunucunuzun “C:\Program Files\Java\jre1.5.X_XX\lib\ext” KLasörüne Atın.
./data/dbparams.properties.txt Her Hangi Bir EditörLe acın. Veritabanı Adınızı ParametRemi ne işte onu Girin.
client.php Dosyasında Login Name – IP – Port(Oda) Sayısını DüzeneLeyin.
Son oLarakda SQL Dosyasını İmport Edin.
Hepsi Bukadar
ALLAH’a Emanetsiniz Öptüm Görüşürüz.

YoRum Bırakmanız Gereken Yer

Facebook Okey Oyunu - DosyaLarı - FuLL APP indiR - R-CLup.Com

NOT: E-Mail adresleriniz kesinlikle doğru olsun boş yere göndermeyelim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.