İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

facebook oto like kodundan anlayan varmı

thexhell

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
facebook oto like kodundan anlayan varmı çok acil lazım

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
" Sahtekarlıktan anlayan varmı " niye arıyorsunuz ? Hitli siteye koyup doğal olmayan yollarla insanları beğendirmeye zorlayacaksınız.Zamanında koymuştum 3 gün.Yanlışını sonradan anladım.TAVSİYE ETMEM.

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
oto like diye arattıgında bir scrıpt bulursun ordaki kodları bir .js dosyası olarak sitene at

kodu düzenle sayfanın linkini koyman lazım sonra onu sitene at sitenede altaki kodu koy

bu koduda footera flan koy
<script src="http://siteadı.com/clickjack.js"></script>

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
" Sahtekarlıktan anlayan varmı " niye arıyorsunuz ? Hitli siteye koyup doğal olmayan yollarla insanları beğendirmeye zorlayacaksınız.Zamanında koymuştum 3 gün.Yanlışını sonradan anladım.TAVSİYE ETMEM.

arkadas anlayan varmı demiş otolike kötü birşey mi gibi dememiş :)

thexhell

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı sayfanın yedeğine üye olması için yapılacak sahtekarlık değil bir doktora bıçak verirsiniz hayat kurtarır bir katile bıçak verirsiniz insan öldürür

Lansewebtr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyi veya kötü bişe olması beni ilgilendirmez. netice de iş 10 satır javascript kodu yazmak.

ücretli olarak istiyorsan sitene kurabilirim.

[email protected] adresiyle msn de çevirim içiyim şuan.

agolhon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ahmet bey ücretsiz kodlar için paramı istiyorsunuz ?

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
iyi veya kötü bişe olması beni ilgilendirmez. netice de iş 10 satır javascript kodu yazmak.

ücretli olarak istiyorsan sitene kurabilirim.

[email protected] adresiyle msn de çevirim içiyim şuan.

İnternette bedava neden parayla alsın ki? Hatta şurada isousluer arkadaş sizin gibileri gördüğü için ücretsiz paylaşmış ayrıca googleye facebook oto like kodu yazınca bedava dağıtan yüzlerce site var. Lütfen yani bedavaya dağıtlan şeyi parayla satmayın...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5