Anlaşılan süreye 1,5 saat kaldı. toplam gelen üye sayısı 20 kişi :/ ayrıca hepsi yabancı Türk diye anlaşmıştık!
5000 takipçi için anlaşalım. Pm bekliyorum.
Anlaşılan süreye 1,5 saat kaldı. toplam gelen üye sayısı 20 kişi :/ ayrıca hepsi yabancı Türk diye anlaşmıştık!
Merhabalar;
Hiçbir şekilde önermiyorum...
1k Türk kullanıcı olarak anlaştık. 30 üye geldi hepsi yabancı. Büyük ihtimalle twiends.com'dan adam topluyor sonrada yok işte herkez Türk olmayabilir ayağına yatmaya başladı. Paramın geri iade edilmesini istedim antlaşmamızda dediğim gibi yabancı kullanıcı yoktu... Yok işte büyüklük yapıyorum sana paranı geri vericem felan dedi hem suçlu hem güçlü cuk oturdu resmen. Yazık! yazık! böyleleri ile iş yapmayın...
Gidin 30Tl verin yinede adam gibi hizmet alın çoluk çocuğun ağzına düşmeyin
Abi sabahtan beri 5 tl'nin peşine düştüm uğraştıığım miktara bak 5 TL sırf böyleleri için 1 Tl olsa bile ortalığı inletirim...
Biz adama 6 lira yolluyoruz 1 tl transfer ücreti adam 1tl vermekten üşüneiyor olaya bak...
Neyse ben paramı helal etmiyorum lanet olsun kalsın onda... Yapmayın böyleleri ile iş yoğun çabalarım sayesinde 4 tl'mi aldım mutluyum.
İyi forumlar.
Amacım satış baltalamak değil sana ait olmayan telefon hattı ile ödeme alıyorsun adam gibi birşey yok ortalıkta birde referanstan bahsediyorsun böyle istersen binlerce referansın olsun peh :/
1k üye çektin öylemi
Eğer sıkıştırıp durmasaydın çekecektim. Şuan 1k üyen olacaktı ve paranı gene iade ederdim. 1k olmasa da bir sürü üye geldi ve 1 tl bile ödemedin. Bu son davranışından sonra hayatta sana üye falan çekmem 1k çekecektim ama çekmiyorum sonuçta para almadım birşey de yapmıcam. Bu yaptığına bir şey denir ama şimdi forumda banlanmak istemiyorum. Verdik paranı iyilik ettik üstüne 1k üyeyi de çekecektim saçma sapan konuşmasaydın. İşimi de engelledin zaten. Şuan iş yapıyorum 3 kişiyle ve gayet memnunlar. İş bitince yazacaklar hiç bir işe yaramadı satışı falan baltalamadın yani.
kardeşim iyi satışlar. aynı işi yapıyozda müşteri pek memnun değil gibi gözüküyor
kardeşim iyi satışlar. aynı işi yapıyozda müşteri pek memnun değil gibi gözüküyor
Gözükmek ne kelime....
ama 30 kişi çok az bı uye onu adam kendısıde kasar adam isyan etmekte haklı
bak arkadaşım ben 1k için anlaştım bazen yabancı gelebilir ilk başlarda gelebilir dedim ama 1k nın geneli türk olur dedim. yazıp yazıp durdu gıcık etti beni. hepsi yabancı falan diye. sonuçta öneri sistemiyle çalışıyor isteyen beğenebilir sayfasını ben beğenme diye uyaracak değilim. ama yazıp durunca ben sistemden sildim sayfasını ve parasını geri iade ettim.normalde eğer türk gelmeseydi 1k içinde az türk olsaydı gene bedavaya işini yapacaktım. ama iyilik yaramıyor bu insanlara. neden herkes memnun da bu kişi memnun değil ?
sağol yok çok kişiyle alışveriş yaptım da böyleleri çıkıyor takmıyorum artık yazarsa da cevap vermeyeceğim. ben hala iş yapıyorum ve müşterilerimin hepsi memnun sadece o kişi değil sence de bir tuhaflık yok mu ?
facebookta önerme kalkmamış mıydı?
facebookda önerme yaptığımı kim söyledi ? kendi sistemim var benim facebookla bi alakası yok sitelerden önerme oluyor programlardan oluyor msn den oluyor heryerden işim biter birazdan yazarlar güvenilir olduğumu bilen biliyor uğraşmaya değmez
Autolıke gibi birşeymı