yok arkadaş twiends.com ilke yapıyor ondan yabancı geliyor...
1gunde nekadar kasabılırsın bı sayfaya 2k kasabılırmısın
1gunde nekadar kasabılırsın bı sayfaya 2k kasabılırmısın
Nerde 4 saatte 30 üye geldi bana ne 2k'sından bahsediyorsun
ban yicem senin yüzünden konuşturma beni. iki saat yazıp durdun o yüzden gıcık olduğum için yapmadım.
ağzın gevşekse o benim sorunum değil sen müşteriye cevap vermek zorunda 1 saniyede 1 mesaj atsam bile...
yabancıların olmasının faydası ne olabilirki yabancı bence saçma olur yorum yapamadıktan sonra adam 5k için msj attım tık adam bi pm den sonra kayboldu %20 yabancı olsada olur demiştim
evet aldığın parayı kesintili yollamak müşteri her zaman haklıır ilkesine uymamak vesayre vesayre valla hayırlı işler hocam işi görmeden de riske girememe ben
Sen bilirsin. Çok şey kaybetmem yani. Adama resmen bedavaya iş yaptım (30 kişi 30 kişidir. eğer tehdit etmeseydi işimi yapıp parasını fazlasıyla geri iade edecektim ki bunu benim dışımda kimsenin yapacağını sanmıyorum) + parasını fazlasıyla ödedim + 4 saat zamanım gitti hala müşteri haklıdır ilkesine uymuyorsun diyorsan helal olsun.lmadı:
arkadaşla çalışıyorum işini iyi yapıyor benimde sayfaya yabancılar geliyor ama sorun olarak görmüyorum onlarda insan sonuçta
Arkadaş ile çalışıldı.. 200 kişi için anlaşıldı.. kısa sürede bitirdi işini.. 15 tanede hediye etmiş ... tavsiye edilir.
200 kişyi 26 saatte toplamışsındır sen şimdi düz bi matematik yaparsak harbi saçmalıyorsun yok yapacaktım yapacaktım diye birşey yok yapacaksın ki konuşasın ve arkadaşın dediği gibi caps varmı elinde merak ettim arkadaşın konuşmaları gayet olgun ve düzgün seninki bir çocuktan farkı yok
yapıyorlar arkadaşım. sonuçta adam sayfanı isteyerek beğeniyor. ama tabiki genel olarak türkler beğeniyor. 200 ve altı için önce işi yaparım öbür türlü önce para. Müşterilerin hepsi memnun biri memnun değil diye ( üstelik o konuda ben haklıyım) önce işi yapcak değilim. çok dolandırıldım ben bu yüzden önce parayı alıyorum yeterince referansım da var.