Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yazar Olmak istiyorum ücretsiz komik ilginç teknoloji haber youtube videoları koyucam sayfaya ücretsiz hiç bir ücret almıcam sadece zaman geçirmek için en az 100bin hayranı olsa yeter
Arkadaşlar Yazar Olmak istiyorum ücretsiz komik ilginç teknoloji haber youtube videoları koyucam sayfaya ücretsiz hiç bir ücret almıcam sadece zaman geçirmek için en az 100bin hayranı olsa yeter
Bazı mahlukların 5k'lık sayfaları bile çalmaya tenezzül edecek kadar düştüğü bu dönemde 100k'lık sayfayı emanet edecek birisini bulmak pekte kolay değil.
Ticaret puanı vs. yokken bu konuda herkesin benimle hemfikir olacağını düşünüyorum. Kimse Güvenmez.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.