İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Sayfasına Üye Alınacaktır

nettebugun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
Blogumun facebook sayfasında henüz 300 civarında üye var.
Bunu mümkün mertebe, ziyadesiyle Türkiye ve KKTC'den üyelerle (20-25 yaş üstü, daha çok bayan) zenginleştirmek istiyorum. Karşılığında yapabileceğim (ödeme):
PR 4, alexa 3,211,432 (Türkiye 67,220) olan aynı blogda 200x200 sağ sütunda Planet Haberler'in altında veya 160x600 sağ sütunun en altında veya 728x90 sayfa üstünde banner vermek olacaktır.
Eğer bu banner kodlarından biri yoksa da, ücretsiz tanıtım yazısı paylaşabiliriz.
Gelen, çekilebilecek üye sayısına göre farklı zamanlarda bu bannerların hepsi yapılabilir. Ne kadar süre kalması gerektiğine birlikte karar verebiliriz.
İyi çalışmalar...

Not: İlgili arkadaşlar, ayrıca çekilebilecek üyelerin yaş, il gibi kriterlere göre belirlenip belirlenemeyeceğini açıklarsa çok sevinirim.

Bilgisayar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Panel veya otolike tarzı yöntemler dışında, facebook sayfalarında sayfanız paylaşılarak reklam alımı yapmak istiyorsanız yapabilirim bu işi. Yalnız herhangi bir site sahibi değilim, karşılığında ücret talep edebilirim ancak :) sizin için de uygunsa sayfanızı p.m atın, görüşelim

FİRE Media

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
FİRE Media Sosyal Medya Hizmetleri

Merhaba arkadaşlar,
Blogumun facebook sayfasında henüz 300 civarında üye var.
Bunu mümkün mertebe, ziyadesiyle Türkiye ve KKTC'den üyelerle (20-25 yaş üstü, daha çok bayan) zenginleştirmek istiyorum. Karşılığında yapabileceğim (ödeme):
PR 4, alexa 3,211,432 (Türkiye 67,220) olan aynı blogda 200x200 sağ sütunda Planet Haberler'in altında veya 160x600 sağ sütunun en altında veya 728x90 sayfa üstünde banner vermek olacaktır.
Eğer bu banner kodlarından biri yoksa da, ücretsiz tanıtım yazısı paylaşabiliriz.
Gelen, çekilebilecek üye sayısına göre farklı zamanlarda bu bannerların hepsi yapılabilir. Ne kadar süre kalması gerektiğine birlikte karar verebiliriz.
İyi çalışmalar...

Not: İlgili arkadaşlar, ayrıca çekilebilecek üyelerin yaş, il gibi kriterlere göre belirlenip belirlenemeyeceğini açıklarsa çok sevinirim.

Merhaba, Sayfa linki PM yoluyla atarsanız incileyim. Otolike ve ORGANİK çekimlerimiz vardır. Otolike panelle yapmaktayız. ORGANİK ise heryere reklamını yaparak üye çekimi yapmaktayız. Telefon destek için 0537 963 14 23
SKYPE; FİRE.Media

iyi Günler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.