İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook’ta Aşk Acısı

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Bu yazıyı yazma sebebim birşeyi farkına varmamdır. Facebook olmadan önce kimin,kime aşık olduğunu veya aşk acısı çekip,çekmediğini bilmezdik. Şimdi aşk acısı çeken Facebook’ta yazar oluyor,eh aslında Facebook’un yararlarından biri de bu sanırsam,baksanıza ne yazar bir milletmişiz amma : D

Acı çekiyor gidiyor sevdiğinin duvarına “sensiz olamam,sensizlik bir hiç” felan filan diyerek karşıdaki kişinin gönlünü alıyorlar oysaki gerçek hayatta illaki ortaya bir kankanın girmesi gerek yoksa her iki tarafta özür dilemez veya hatalarını görmezler artık meydana kankalarımız değil Facebook abimiz giriyor,gerisinide siz hallediyorsunuz ne de olsa : D

facesoz1.png

Okulda bir arkadaşcağızım var,adam şair oldu yav. Hatta okulda önce provasını alıyor,dersteders dinlemiyor alıyor önüne kağıdı şiir yazıyor banada şiiri gösteriyor. Artık iş çığrığından çıkıyor,yakında bunla ilgili projemi yapsam ne? Düşünsenize,Face’deki Aşk Acısı Çeken Kardeşler adlı bir proje ğuhahah : D

Aşk acısını çeken 20-25 yaşındaki kişiler olsa neyse artık bende dahil bütün ergenler acı çekiyoruz.. (ıngaaaa) Ama bir hava bir hava bir alana bir bedava,lafımı koyuyom,yazıyom,çiziyom gelen geçende beğeniyor,”vay nurçin” diyor işte o an ki havamı kimse söndüremez,kıh kıh kıh…

Neymiş?
Face’de aşk acısı bir başka…

Hayata Gülümseyen Kaynak İçin Tıklayınız.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Aşk artık bu kadar erken yaşlara indi. Gerçekten haklısın kardeşim. O arkadaşına benden selam söyle. Önce derslerine çalışsın. Üniversiteye geldiğinde aşkların kralını yaşayacak emin olsun...

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Aşk artık bu kadar erken yaşlara indi. Gerçekten haklısın kardeşim. O arkadaşına benden selam söyle. Önce derslerine çalışsın. Üniversiteye geldiğinde aşkların kralını yaşayacak emin olsun...

Birisi birine yok aşığım felan diyince diğeride etkileniyor. Ve yaklaşık ilkokul 2. sınıfta başlıyor böyle aşk bir nevi hoşlanma nedeni,izlediği filmler,diziler vs. Kısacası bunların hepsi etkilenme.
Not: Bunların hepsini bir kitaptan öğreniyorum.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Birisi birine yok aşığım felan diyince diğeride etkileniyor. Ve yaklaşık ilkokul 2. sınıfta başlıyor böyle aşk bir nevi hoşlanma nedeni,izlediği filmler,diziler vs. Kısacası bunların hepsi etkilenme.
Not: Bunların hepsini bir kitaptan öğreniyorum.

Kitapları bırak kardeşim sen, eğer öğrenmek istersen bana söyle emin ol daha gerçekçiyimdir :) Ama dediğim gibi herşeyin bir zamanı var. Taş yerinde ağırdır misali, her yaşın kendine has özelliği var. Ahh ahhh keşke sizin yaşınızda olsamda yaptığım yanlışları yapmasam. Ama zaman geri gelmiyor. O sebeple bizlerin tavsiyelerine kulak verin.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Boş diyerek kestirip atmayın arkadaşlar. Herşeyi normal karşılamalıyız. Esas önemli olan arkadaşlarımıza doğru yolu göstermek. Herşeyi geyiğe vurmayın.

H

halilarici

Misafir
Bende bir ergenim ama ergen paylaşımları yapmıyorum :)

Ekleme: Kendi yaptığım telefon şakaları mesela :)

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Facebook boş iş olduğunu düşünebilirsiniz,düşüncenize saygılıyım bir o kadarda insanların görüşlerini,yaşadıkları vs. görebiliyoruz tamam o kadar 7/24'lük face üyesi değilim ama canım sıkılıyor giriyorum,çıkıyorum zaman geçiriyorum adı üstünde "Sosyal Ağ" şu zamanlarda sosyal aktivite diye birşey yok ortada "dersane,okul" derken bizde ne yapalım internette sosyallik kuruyoruz,ama onunda bir sınırı vardır,bende sınırına kadar kullanıyorum. Lütfen düşüncelerinizi belirtirken terbiyenizi koruyun!

Zaten güvendiğim kişilere face hesabımı veriyorum,görende görüyordur zaten ne paylaşıp paylaşmadığımı genellikle şarkı veya birkaç duvar yazısı yazıyorum.

sinemahit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
[Bence] aşk diye birşey kalmadı bana göre ya para için ya hava için yada ilişki için birlik'te olan insanlar var bunun için bayan'da erkek'de artık hiç kimseye güveni kalmadı yani bizlerin bir çok insan vardır her gece yatarken yarın manitayla nereye gitsem napsam yada eve nasıl getiririm yada her gece yatarken elimizi yüce rabbime açıp gönlüme göre birini nasip et inşallah diyerek yatarız işte gerçek insan budur aşk'a değer veren bu insandır düşüncem. face gibi birçok sosyal site saçmalık bu işler için!

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
DarkGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DarkGirl Nurçin Özer DarkGirl isimli üye çevrimiçidir (Online)

eTicaret: 0 / 0%
İtibar Puanı : 110

maşallah!!

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
DarkGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DarkGirl Nurçin Özer DarkGirl isimli üye çevrimiçidir (Online)

eTicaret: 0 / 0%
İtibar Puanı : 110

maşallah!!

Neden maşallah dedin kardeşim?

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Neden maşallah dedin kardeşim?

maşallahın sonunda !! var yani imalı bir maşallah. eğer kardeşimizin yaşı gerçekten 11 se bana göre aşk konuları vs bunlar için uygun değil diye düşünüyorum o yüzden maşşalah dedim. (kendi düşüncem bu yüzden kimseyle tartışmak istemiyorum dediğim gibi KENDİ DÜŞÜNCEM)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.