Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Facebook ve like icin bilgi

aspmeraklisi

0
Üye
Merhaba Arkadaslar ,

Facebook ile pek ilgim yok fakat bir arkadasim bi siteme facebook koymami önerdi ve bende becerebildigim kadari ile facebook'a üye oldum page yerine application olusturmusum yanlislik ya neyse :) olusturdugum application sayfasinda Facebook sitem'e box koymami önerdi ve en sonunda gecen hafta sitem'e Likebox kutusunu yerlestirdim. (Icinde milletin resmi olandan Üstünde Like Buttonu var:) Gülmeyin Facebook'un yabancisiyim).

Kutuyu koyduktan sonra günde 50-60 kisi Like'a basiyor yani kisa sürede 300 kisiyi buldu resim ve üye sayim . Böyle giderse tahminen bir senede 20bin kisi olur gibime geliyor .

Herneyse gelelim simdi asil merak ettiklerime ;

1)Forumlar'da hep facebook yani bu konu basligi altinda X adet hayranli siteden baglanti verilir ücretli diye . Bunun ücretli olmasinin sebebi nedir , yani ne getirisi var ki burdan baglanti almanin?

2)Yanlislikla Application olarak actigim sitemi page'e cevirmem mümkün mü ?

3)Facebook u siteme yarar saglamasi icin daha neler yapabilirim ?

1)Forumlar'da hep facebook yani bu konu basligi altinda X adet hayranli siteden baglanti verilir ücretli diye . Bunun ücretli olmasinin sebebi nedir , yani ne getirisi var ki burdan baglanti almanin?

Ücretli olmasının sebebi sizin sitenize bağlantı verdiğinde sayfadaki kişiler sizin sitenize geliyor ve hit kazanıyorsunuz.

3)Facebook u siteme yarar saglamasi icin daha neler yapabilirim ?

Bunun için öncelikle hayran sayfanızın reklamını yaparak üye sayınızı çoğaltın daha sonra sitenizde açtığınız konuları facebook sayfanızda paylaştığınızda bu size organik hit ve gelir getirecektir...

2. sorunuzun yanıtını bilmiyorum