- Reaction score
- 25
Facebook reklamları ve Facebook üzerinden ticaret yapmanızla ilgili derslerini çok beğendiğim bir ismin Enes Usta'nın sosyal medya reklamları ile ilgili videolarına göz atmanızı tavsiye ediyorum.
- Facebook Potansiyel Müşteri Formu Reklamı - Facebook Form Reklamı Verme - Dijital Pazarlama Eğitim
- Facebook ReTargeting - Facebook Yeniden Pazarlama Nasıl Yapılır? - Dijital Pazarlama Eğitim Seti
- Facebook Rakiplerin Reklamlarını Görme! - Dijital Pazarlama Eğitim Seti - Facebook Dersleri
- Facebook Verimli Reklam Verme 3 İpucu - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Instagram'a Video İçerik Oluşturma - Dijital Pazarlama Eğitimi - Instagram Ders
- Instagram'da Toplu Takip Etme ve Toplu Takipten Çıkma - Dijital Pazarlama Eğitimi - Instagram Ders
- Instagram'da Gönderi Planlama - Dijital Pazarlama Eğitimi - Instagram Ders
- Facebook Sayfa İstatistikleri Yorumlama - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Hesabına Diğer Sosyal Ağları Entegre Etme - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Instagram'dan Ürün Satmak - Butik Sayfası Nasıl Oluyor? - Dijital Pazarlama Eğitimi Instagram Ders
- Fenomen Hesabı Nasıl Oluyor? Komedi Sayfası Büyütme - Dijital Pazarlama Eğitimi Instagram Dersleri
- Instagram İşletme Hesabına Geçme ve Farkları - Dijital Pazarlama Eğitimi - Instagram Dersleri
- Dijital Pazarlama Eğitim Seti - Sosyal Medya Dersleri [24 Ders Videosu]
- Facebook Piksel Nedir? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Power Editor Nedir? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Reklam Yöneticisi Nedir? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Kreatif Merkezi Kullanımı - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Kampanya Yönetimi - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Hedef Kitle İstatistikleri - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Business Manager Nedir? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Reklam Verme #5 - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Reklam Verme #4 - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Reklam Verme #3 - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook'a Nasıl Reklam Verilir? #2 - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Reklam Verme - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Canlı Yayın Nasıl Yapılır? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Nasıl Gönderi (Post) Oluşturulur? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Teklif Hazırlama - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook'da Ürün Satmak - Mağaza Sayfası Ekleme - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Sayfasına Hizmetler Bölümü Ekleme - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Sayfa Ayarları Nasıl Yapılır? - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Sayfasından Web Site Yönlendirmesi ve Mesaj Ayarları - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Sayfası Tasarımı - Facebook Sayfa Düzeni - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Facebook Sayfası Oluşturma - Marka ve İşletmeler - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Küçük İşletmeler ve Sosyal Medya - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Sosyal Medya Nedir? Markalar için Sosyal Medya - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi
- Dijital Pazarlama Nedir? - Giriş - Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi