Facebooka rakip olacak site projesine sponsor hosting ve domain

hitokiri

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Kasım 2010
Mesajlar
164
Reaction score
0
Facebook a rakip olacak site projem var bu projeye sponsor hosting domain ve reklam masraflarını karşılayacak birisini arıyorum siteden parayı kazanınca ona bir milyon lira para vereceğim
 

HbY

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
191
Reaction score
1
Konum
Kastamonu
adamın umutlarıyla oynamayın, Facebook bitmek üzere bence rakip edinecek başka bir platform bulun..
 

Serkan1

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
14
Reaction score
2
Konum
Bursa
Öncelikle hayırlı olsun umarım projeni hayata geçirecek sponsorları ve kaynağı bulursun. Konu hakkında bir kaç fikrim var müsadenle paylaşmak istiyorum. Bence artık Facebook geçtiğimiz yıllara oranla albenisi ve çekiciliği düşmüş bir platform olduğunu düşünüyorum tabikide faceebooku geride bırakacak bir proje yapmak çok önemli ancak son yıllarda ilgisi düşen bir sosyal medya yı hedef alacağınıza bence artık insanların daha aktik olduğu sürekli güncel kalabilen ve gündemin nabzını çok rahat tutabileceğiniz tweeter gibi sosyal mecraların daha çok kullanıldığını ve gelecekte de daha .ok kullanılacağını düşünüyorum. Facebook artık bir pazar haline geldi iş dışında vakit geçiren insan sayısı az ve belli bir yaşın üstünde oldukları için de geleceği pekte parlak olmayan bir mecra olarak görüyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst