- Reaction score
- 122
Kardeşim sen sorunlu musun,
Ne dediğini daha kendin anlamıyorsun gelmişsin birde burada Facebook'u savunuyorsun,
Seninde Facebook'tan bir çıkarın olmalıki gelip burada Facebook'a toz kondurmuyorsun, çıkarını söylede bizde bilelim.
Sen anladın yazılanları benim anlamadığımı da anladın öylemi aferim sana.Varsa söylediklerime karşı bir görüşün söyle yoksa sus da beccerebilenler tartışsın.
işini bilen bırı zaten faceden ıstedıgı kadar yararlanır bunun yollarını ıyı bılıyorum bızım zaten ergen olmus ınsanlarla bı alıp verememezlıgımız yok su an sadece yası kucuk kandırılmaya musaıt olanları vede hıc alakaları olmadıgı halde kendı adlarına fake profıl acılmıs bayan arkadasları kollamaktır
madem face bu kadar ısını ıyı yapıyor
benden kendımı kanıtlamak ıcın bı bılgı ıstesın sadece telefon numarası ıstıyor
oda kımın adına kayıtlı dıye baktıgını sanmıyorum bunları yapsın face bızde helal olsun bak adamlar elınden gelenı yapıyolar dıyelım
Yaşı küçük insanların aileleri var dimi.Madem çocuğun kapasitesi yok önlemlerini almak zorundalar.Her çocuk aynı değil ama.Bi çocuk öyle değil diye niye diğerleri yoksun kalsınki.Ayrıca facebook devlet dairesi veya bilgi doğrulama sitesi değil.Niye sizin bilgilerinizi doğrulamak zorunda olsunki.
Biri ağrı kesiciyle intihar ettiği zaman ilaç fabrikası fabrikası kapatılmaz