İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook'tan büyük bomba geliyor!

abuz89

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,400
Reaction score
34
Facebook'un çalışmalarını gizlilikle yürüttüğü yeni e-posta hizmeti Project Titan, Pazartesi günü yapılacak özel Facebook etkinliğinde hizmete açılacak. Şirket çalışanlarının 'Gmail katili' olarak adlandırdığı söylenen hizmetin, @facebook.com uzantısıyla kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor.

Hizmetin arayüzde yapılan basit bir değişiklikten öte olacağı, Facebook'un kapsamlı bir web-mail istemcisi oluşturduğu düşünülüyor. POP3 desteği de sunması beklenen hizmetin büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz.

Facebook şu anda dünyada en popüler fotoğraf paylaşım ve hatta etkinlik düzenleme aracı. İsterse bu içerikleri ve daha fazlasını e-posta istemcisiyle entegre edebilir, arkadaşlarınızı bildiği için hangi e-postaları daha çok okumak istediğinizi tahmin edebilir.

Facebook e-posta hizmetinin nasıl olacağını, Gmail'e gerçekten rakip olup olamayacağını merakla bekliyoruz...
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
gmaile rakip olur gerçekten heleki türkiyede...
 

Lanet

1
İyinet Üyesi
Katılım
24 Eylül 2009
Mesajlar
2,523
Reaction score
97
Konum
deepest land of hell.
Ben kullanmam şahsen, cıvığı çıkar ve saçmalanır. Gmail'e rakip asla olamaz. Google çok ileride bunu bilmemiz lazım artık :)
 

0nur

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
319
Reaction score
12
Konum
İzmir
hmm nasıl alabilcekmişiz önceden yapmamız gereken birşey varmı alalım dursun kenarda :)
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
gmailden güzeli olursa kullanırız...
Ne gmail babamın oğlunun, ne de facebook...
işime gelirse :)
 

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Haziran 2010
Mesajlar
396
Reaction score
0
Gmailin rakibi olacağını sanmıyorum google o kadar hizmeti boşuna mı yaptı (adsense,adwords..vb)
 

s1n4n

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ocak 2010
Mesajlar
12
Reaction score
2
Konum
ist
Rakip olacağını düşünüyorum ben, hatta yazın kenara bunu, facebook messenger gibi birşey de çıkar msn messengera rakip de olur.:harika:
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
bütün bilgilerimizi zaten facede yayınlıyozi resimlerimiz adreslerimiz tlf numaralarımız ellerinde, şimdide daha özele girip emaillerimizimi kontrol altına alacaklar
benden veto:eek:lmadı:
 

zekoriya

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ekim 2010
Mesajlar
54
Reaction score
0
Ben gmail gibi bi etki yaratacağını sanmıyorum. Gmail kadar kapsamlı ve güzel bişey beklemiyorum şahsen faceden.
 

abuz89

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,400
Reaction score
34
Facebook'un bu yeni hizmeti anında chat özellikleriyle, bildik e-posta hizmetlerinin biraz daha dışında olacak. Bunun dışında ise, hizmetin üç ana özelliği; kusursuz mesajlaşma, konuşma geçmişi ve sosyal gelen kutusu. Microsoft'un Facebook e-posta hizmetine verdiği destek ise göz ardı edilemeyecek türden. Outlook Web uygulamaları ile kullanıcılar Word, Excel ve Powerpoint dosyalarını sosyal arkadaşlık sitesindeki arkadaşları ve ailesiyle rahatça paylaşabilecek.

Ayrıca Windows Live SkyDrive ile her kullanıcıya 25GB kullanım alanının verilecek olması da Facebook'un e-posta hizmeti konusunda oldukça ciddi olduğunu gösteriyor.

Facebook'taki e-posta adresini ise, sizin sayfanıza ulaşabilmek için Facebook alan adından sonra gelen kısımla hemen siteden e-posta adresi alabileceksiniz(facebook.com/adınız , adını[email protected] gibi). Ayrıca e-posta hizmetinde iki bölüm olacak, bildirimlerin size anında geldiği, sizin en çok sevdiğiniz ve en çok konuştuğunuz arkadaşlarınızdan oluşan mesaj merkezi ve diğer arkadaşlarınızın bulunduğu ikinci mesaj merkezi.

Yeni mesaj sistemiyle alakalı olarak Facebook iPhone uygulamasına da yeni bir güncellemenin kısa zamanda çıkacağı duyuruldu. Facebook ayrıca fb.com'u almalarının sebebi olarak, basın gruplarının ve Facebook çalışanlarının @fb.com e-posta adreslerini, diğer herkesin ise @facebook.com'u kullanacağını gösterdi.

E-posta servisine başvurunuzu buradan yapabilirsiniz, lakin hemen geri dönüşün olacağı kesin değil.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst